Arama sonuçları: *

1. F

YENİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Arkadaşlar merhaba.. uzunca bir süredir PC almayı düşünüyorum, tam toplamaya karar vermişken bir fırsat geçti elime.. Arkadaşım 0 a aldığı parçaları bana aldığından daha düşüğe satmaya karar verdi SİSTEM ŞU Ryzen 5 7500f Asus Prime b650m-k Geforce 4070 12 gb lexar 2x16 6400mhz cl32 ram 1t lexar...
  2. F

HAZIR SİSTEM PARÇALAR UYUMLU MU (TAVSİYE)

parçalar birbirleriyle uyumlu mu? fps oyunlaraında iyi performanslar alır mıyım? Ekran kartı galax olarak seçince fiyat 4000 tl düşüyor, sizce asus a o kadar para vermeli miyiz
  3. F

TOPLAMA BİLGİSAYAR OYUN İÇİN

Arkadaşlar selam.. Kendime 35-40 max aralıkta bir bilgisayar almak istiyorum. Amd işlemcili olması kaidesi ile.. genelde lol valorant gibi fps oyunları oynayacağım.. ama ekran kartının da öneminin farkındayım.. şu sistem iyi bu fırsat var diye önerileriniz varsa konunun altına yardımlarınızı...
  4. F

UYUMSUZLUK SORUNU OLABİLİR Mİ

Arkdaşlar hazır sistem aldığımızda tüm parçaları birbirine uyumlu halde denenmiş bir şekilde gelmez mi? Gönderdikleri kablo ekranıma uyumlu ve fakat ekran kartıma girmiyor? Görüntü alamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  5. F

EKRAN KARTI FARKI YORUMLAMA

ARKADAŞLAR SELAM. Bir sistem topladım içindeki tüm parçaları aynı sadece ekran kartları farklı. Birinde asus radeon rx 6700xt var diğerinde asus geforce 4060 oyun performasnı olarak hangisi daha iyi olur fps oyunları oynuyorum lol cs valo vs. yorumlarsanız siparişin geçeyim, şimdiden...
  6. F

SİSTEMLE ALAKALI BİRKAÇ TEKNİK SORU

Arkadaşlar selam 4060 lı bir sistem toplamayı düşünüyorum bir siteden de rekabetçi fps oyunları oynuyorum genelde LOL CS VALO gibi bu oyunlarda iyi fpsler alabilmem için sistemde birkaç kafamı karıstıran sey var onları değiştiricem 1.) 5600 MPK kutusuz işlemci alınır mı 2. Sistemimde b450mk...
  7. F

OYUN OYNAMAK İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar. Lol Valorant, CS gibi oyunları 200 ve üstü fpslerde oynayabileceğim maks. 17-18 klık monitör içinde olmadan sistemler önerebilir misiniz? Bu oyunları iyi fpslerde oynamak istiyorum ama, bilgisayardan pek anlamıyorum da yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Geri