Arama sonuçları: *

1. R

Yeni Sistem topluyorum Gaming nasıl ?

Mainboard ve diğer parçların hepsini değerlendirip yorumlar ve eleştirirseniz süper olur. Mainboard için bu mu iyi yoksa Msi pro b650 mi ?
  2. R

Hazır Sistem Karşılaştırması

Herkese Selam resimdeki iki sistemden hangisini tercih etmeliyim? Birkaç kişiden ssd ve anakart için kötü yorumlar aldım. Yani msi pro b650 s wifi ile olan sistemden bahsediyorum. Diğeri nasıl peki? Hem genel olarak bu işlemci ile ekran kartı uyuşuyor mu? Bir de diğer bileşenler nasıl? Anakart...
  3. R

R7 9700x + RTX 5070 Hazır Sistem Alınır mı ?

Herkese Selam, Özellikleri resimdeki gibi olan Bu hazır pc için nediyorsunuz.(Ekran kartı büyük yazılan değil onu değiştirdim altta küçük yazılı olan geçerli). Parçalar birbiri ile uyuşuyor mu? Oyun amaçlı alıyorum. Ekran kartı markası asus 2 mi 3 fanlı mı bilmiyorum. Birde kasa için...
  4. R

R7 9700x + RTX 5070 Hazır Sistem alınır mı ?

Herkese Selam, Özellikleri resimdeki gibi olan Bu hazır pc için nediyorsunuz.(Ekran kartı büyük yazılan değil onu değiştirdim altta küçük yazılı olan geçerli). Parçalar birbiri ile uyuşuyor mu? Oyun amaçlı alıyorum. Ekran kartı markası asus 2 mi 3 fanlı mı bilmiyorum. Birde kasa için...
  5. R

Yeni Hazır Pc Crash sorunu oyunlarda

Herkese Selam yeni hazır bir sistem aldım, pc ile alakalı pek bilgim yok, yt dan izleye izleye windowsu ben kurdum ve biosu ben güncelledim. Ramlerin herzini yükselttim bios güncellemesinden sonra, başka da bir şey yapmadım. Steam üzerinden pubg ve call of duty warzone da crash yiyorum. Fakat bu...
  6. R

Bilgisayar kasası açılıp kapanırken gelen Tık sesi

Arkadaşlar Selam, Yeni hazır bilgisayar kasası aldım ve şuan 4-5 gün oldu, ilk başlarda yoktu fakat dün başlayan, bilgisayarı açarken power tuşuna basar basmaz bir “tık” sesi geliyor sanki şalter atıyormuş gibi ve kapatırken ışıkların söndüğü anda da “tık” sesi geliyor. Başlarda yoktu acaba...
  7. R

Yeni Oyun Bilgisayarı aldım, drop ve kasma sorunu yaşıyorum

Herkese Selam, yeni oyun bilgisayarı aldım, içinde hiçbir sistem kurulu değildi, windowsunu kendim kurdum. İlk gün ets2 oynadım test ettim yarım saniyelik drop giriyordu arkada steam den oyun inerken sonra geçti baya bi olmadı hatta oyunlardaki performansım süperdi gram takılma donma olmuyordu...
  8. R

5070 + 9070x sistem alınır mı ?

Sa arkadaşlar sistem nasıl tavsiye edermisiniz ?
  9. R

Hazır PC buldum bunun için nediyorsunuz?

herkese selam, hazır gaming pc almak istiyorum fena olmayan bir sisteme denk geldim değerlendirip bakarsanız süper olur. 750W lık PCU yeterli olurmu? Bir de genel olarak görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  10. R

Hazir Sistem PC Parcalari iyi mi? tavsiye ???

Herkese SA, Hazir PC alicam fikrinize ihtiyacim var sistem iyi mi? gerek anakart gerek islemci gerekse ekrankarti ve diger tüm bilesenler. Bu arada i7 14. nesil mi daha iyi yoksa R7 9600x ile 9700x daha mi iyi. Iki sisteme de bakip degerlendirirseniz süper olur. 60.000 TL yazdim cunku cevirince...
  11. R

Pc tavsiyesi 4060ti + i9 11. gen vs i7 12. gen + 3060

Beyler Sa pc almak üzereyim fakat pek bilgim yok aslında ps5 alacaktım ama pc daha mantıklı geldi yardımcı olursanız sevinirim; Kendi beğendiğim bir sistemi tam alacaktım mediamarktan, çalışanlardan birtanesi başka bir sistem önerdi ikisinide göstereceğim hangisini neden önerirsiniz yazarsanız...
Geri