Arama sonuçları: *

1. A

sıstem toplama tavsıye ekran kartı anakart ram

merhaba arkadaslar yenı bır ddr5 sıstem topluyorum pek fazla bılgım yok sızlerden RAM VE ANAKART ICIN ONERI rıca edıyorum,daha önce aldıgım pcde anakart ve ram uyumsuz oldugu ıcın bılgısayar cok gec acılıyor tek sıkıntım bu,yeni alacağımız pc de bu sorun olsun ıstemıyorum. Sistem özelleikleri...
  2. A

anakart ve ram yardım

Merhaba arkadaslar yenı bır sıstem toplayacagım işlemci olarak Ryzen 7 7800X3D ekran kartı da PNY RTX 4070 Ti XLR8 Gaming VERTO 12GB GDDR6X 192Bit ekran kartı hakkında cok fazla bır sey bılmıyorum ve ddr5 ramın uyumlu olması onemlı düğmeye basınca cok gec açılması gıbı yardımcı olabılecek var mı...
  3. A

Çözüldü✓ SİSTEM TOPLADIM FİKİRLERİNİZ

Sa arkadaşlar sıfır bilgimle sistem topladım yputube baka baka birazda sizlerin fikrinden yola çıkarak tek eksik monitör 10-12 k bütce ayırdım 27 inç 180 hz falan olursa daha fazlası tam bilgim yok...
  4. A

Çözüldü✓ BİLEŞENLER İÇİN YARDIMM

Sa abiler pc topluyorum artık bu son actıgım konu çok kararsız kaldım kb teşekkürler şimdiden İşlemci 7600x Ekran kartı 4070 Ram 6000 mhz cl32 Abiler benim maksimum pc bilgim bu Anakart ne alıcam bilmiyorum prime serisi düşünmüyorum giga 650m düşündüm faz az dediler tomhawak da pahalı geldi...
  5. A

Çözüldü✓ Valorant sistem toplama

Sa bilgisayarla aram yok dükkanı kapatınca valo oynamak istiyorum onun için tavsiye verirseniz sevinirim Valo işlemciyi baz alıyormus ama olmuşken de iyi sistem olsun istiyorum bütçe monitor olmadan 45 k falan 4070 ekran kartlı Amd işlemcili 7500f kötü diye duydum Ssd 250 gb bile yeter :)...
Geri