Arama sonuçları: *

1. B

Sistem Yükseltme Tavsiye

herkese selamlar. 2020 yılında donanım arşivinden da-3 sistemini almıştım yıllardır da memnundum. Artık performansı yetersiz gelmeye başladığı için sistemdeki ekran kartı ve işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Sistemim şu an şöyle; İşlemci: Ryzen 5 3500 Ekran Kartı: GIGABAYTE GTX1660SUPER 6GB...
  2. B

Da3 Sistem Yükseltme Tavsiye

Herkese merhabalar, 5 yıl önce donanım arşivi da3 sistemi almıştım ve bugüne kadar da memnundum bir sorun çıkmadı. Ancak geçen gün ekran kartımdan kaynaklı bir hata aldım, burada da konu açmıştım galiba vram hatası almışım. Sorum sizce ekran kartımı upgrade edip devam etmem mantıklı olur mu ...
  3. B

35K civarı bilgisayar tavsiye

Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum. PC HOCASI-GG11 almayı düşünüyorum ama bu fiyata başka şunu al dediğiniz varsa önerilere açığım. Ya da kasımda daha iyi sistemler...
  4. B

4000-4500 bütçe monitörsüz gaming pc

Konu başlıktaki gibi https://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-pc-fiyati-45172/ bu sistem alınır mı ? Alınmazsa ne alınmalıdır?
  5. B

9500 TL monitörsüz oyuncu bilgisayarı

9.5k ya geleceğe yönelik iyi sistem toplayabilir misiniz ? Monitör , klavye falan dahil değil sadece kasa. 1592166042 bir de ram lerin 32gb olmasına gerek var mı?
Geri