Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

Yeni Bilgisayara Format Atmadan Windows Yüklemek

Selamlar, yarın köye gidiyorum ve çok yakında yeni bilgisayar alacağım (hazır sistem). Ben bu bilgisayar ile gelen SSD'ye windows kurmak istiyorum format falan atmadan, çünkü yaklaşık saniyede 1-2 MB indiren internet ile şuanki oyunları yüklemeye kalksam 2 hafta falan gösteriyor :D Bu sebepten...
  2. spaghettisosu

RTX 4070 Ti Super hazır sistem önerisi

Selamlar, yeni bir sistem arayışı içerisindeyim, bütçem yaklaşık 50.000 TL, ama biraz zorlayabilirim. Normalde sistemi kendim topluyordum, adım adım alacaktım sistemi ve sonuçta her şey değişmiş olacaktı SSD ve HDD hariç, 1 TB ssd ve 1 TB HDD var çünkü, ancak bu hazır sistemlerde SSD olmasına...
  3. spaghettisosu

4070 Super ile hangi işlemciyi kullanmalıyım?

Selamlar, mevcut sistemimi güncelliyorum ve RTX 4070 Super üzerine karar kıldım. Bu ekran kartıyla beraber işlemcimi, ve dolayısıyla da anakartımı vs. değiştireceğim. 2K çözünürlükte oynayacağım ve 2 farklı seçeneğim var. R5 7500F --- 6.000 Gigabyte B650M----3800 Patriot Viper Elite 5 16 GB-...
  4. spaghettisosu

MSI Pro A20M-E + R5 5600 + RTX 4070 nasıl?

Arkadaşlar selamlar, ben yeni ekran kartı, işlemci ve anakart almayı düşünüyordum, RTX 4070 ekran kartıyla R5 5600 + MSI Pro A620M-E uyumlu mudur? Sistem iyi midir?
  5. spaghettisosu

Bu sistem hangi fiyata satılır?

GTX 1050 Ti. i7 7700 CPU. Prime H270-Prime Plus anakart. Kingston 4x4 GB RAM. 1 TB HDD (markası sanırım Toshiba'ydı) Forceseries 600 watt PSU. İn Win G7 kasa. AOC E2270SWHn 21.5" 5ms 60 Hz TN panel monitör. selamlar, ben yeni bir bilgisayar dizmek için şuan kullandığım bilgisayarı satmayı...
Top Bottom