Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

4000-4500TL Güncel sistem toplama önerisi

Arkadaşlar, sistem toplama konularına baktığım da çoğunun fiyatı artmış. Ekran kartı alacaktım ve fiyatı birden arttı. 4000-4500 TL civarı gaming sistem önerir misiniz. @cagan_32
  2. BurakReiS

İ3 10100f ve 4gb 5500xt li sistem alınır mı?

İ3 10100f 730tl Msı h410m ddr4 anakart 650 tl Kingston hyperx fury 3000MHz ddr4 316tl Kingston 480gb ssd 470tl Sharkoon 650w psu 350tl Gametech colder 6x120mm fanlı mesh panel 450tl 4gb 5500xt 1900tl Arkadaşlar parçalar bunlar. Bu pc toplanır mı? Bütçe 5000.
  3. BurakReiS

7k Bütçe ile pc öneri (monitör dahil veya değil)

Arkadaşlar 7k bütçem var ve şu an pc alıcam. Paramı biriktirdim ailemden vs. destek alarak. Genelde valorant oynuyorum bu pc eski olduğu için. Zamanla diğer oyunlara atılcam yeni pc ye geçince. Bu fiyata en uygun fp bilgisayarı önerir misiniz. Bir de monitör almalı mıyım. 60hz monitörüm var...
  4. BurakReiS

Ne az ne çok 3kya sabit fiyat toplama PC

Arkadaşlar tam 3k ya pc alıcam ne az ne çok tam sabit fiyatım bu. Önerilerinizi bekliyorum. (cs ve valo da yüksek fps versin yeter gözüm yüksek oyunlarda değil.) SSD ve power olmasa da olur.
  5. BurakReiS

Max 3k PC toplama öneri (ufak tefek esnemeler olabilir)

Arklar yaklaşık 3k bütçem var. Esneme olabilir düz ssd var m2 gerekir mi bilmiyorum şu anki pc çöp zaten. (power ve ssd hariç) Önerilerinizi bekliyorum. (Hazır sistem yerine toplama atarsanız sevinirim ^^)
  6. BurakReiS

5100 TL'ye PC ve Laptop önerir misiniz

5100 TL'ye bi adet monitörlü, mönitörsüz toplama pc ve laptop önerir misiniz.
  7. BurakReiS

Topladığım sistem nasıl ?

Şöyle bir sistem topladım ; Fiyatı nasıl ? Alınır mı ? (Ekran kartı RX 580 8gb oc, başka siteden alıcam stokta kalmamış. Bir de rgbye karşı büyük bi hevesim var ramler onun için rgb) Sistem toplama hakkında fazla bir bilgim yok bir şeyler önerirseniz şunun yerine bunu al ya da burdan al diye...
Top Bottom