Arama sonuçları: *

1. AlperenAygun

60.000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Evet arkadaşlar kuzenime bilgisayar toplicaz Bütçe 60.000₺ Genellikle oyun oynayan Hikayeli oyunlar olsun FPS oyunlari olsun karışık oynayan biri Bluetooth da kullanan biri Wifili ve Bluetooth lu iyi bir bilgisayar önerisi istiyorum Aklımda işlemci olarak ryzen 7 7800x3d var Ekran kartı...
  2. AlperenAygun

her şey dahil toplam 100.000 TL ye bilgisayar topluyorum

Evet arkadaşlar şimdi her şey dahil iş ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum Bilgisayarı yazılım,render,CS2,valorant gibi oyunlarda kullanıcam İlla intel veya illa AMD işlemcili diye bir isteğim yok aynı şey ekran kartı içinde geçerli Benim tercihim olarak ekipmanlara 20.000 TL ayırmak Ve...
  3. AlperenAygun

Bilgisayar satın Alıcam iyi mi? kötümü öneriler

Arkadaşlar böyle bir bilgisayar var. Yazılım - Render - 3d oyun proglama için kullanıcam alınır mı? veya hangi şeyler değiştirilebilir her şey var mouse olsun klavye olsun monitör olsun alınır mı? değiştirilcek şeyler varmı ?
  4. AlperenAygun

50bin TL ye render ve oyun için sistem önerisi

50.000 TL bütçem var taş çatlasa 60 bin yaparım ekipmanlarim var Oyun ve yayın ve render için bir bilgisayar sistemi toplamak istiyorum unreal engine 5 gibi bir motoru en iyi şekilde kullanmak istiyorum İşlemci ile ekran kartı birbirine denk olsa yani darboğaz yapmaması daha iyi olur...
  5. AlperenAygun

Sistem iyi mi? 25k ya alınır mı?

Resimde özellikler
  6. AlperenAygun

İ5 13400f toplama pc uyumlu mu? parçalar

İntel i5 13400f Asus b660m-a Ramlar 32gb (16x2) Ssd 500gb Kule tipi soğutucu Kasa + psu Ekran kartı 2. El 3060 sarı siteden almayı düşünüyorum Parçalar uyumlu mu? ilk defa İntel işlemci kullanıcam (3060 performansını beğeniyorum ve vram 12 gb ekran Kartını değiştir gibi şeyler söylemeyin)
  7. AlperenAygun

Sistemimdeki parçalar uyumlu mu? darboğaz yaparmı

Arkadaşlar ddr5 bir sistem topladım Topladığım sistemde parçalar uyumlumudur işlemcinin tamperformansını alırmıyım darboğaz yaparmı ögrenmek istiyorum İşlemci Amd Ryzen 7 7700x Anakart MSİ b650m-a wifi Ram Corsair 32gb (2x16) cl30 6000mhz Ekran kartı Rtx 4060ti 16gb gaming x Hava soğutucu...
  8. AlperenAygun

Sistemdeki parçalar uyumlu mu??

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-4060-ti-gaming-x-16g-16gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti.html https://www.incehesap.com/amd-ryzen-7-7700x-islemci-fiyati-66189/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.31.1...
  9. AlperenAygun

Ne yapmalıyım? 25k bütçe ile hazır sistemmi toplama sistemmi

Arkadaşlar 25 bin civarında bir bütçem var (çıkabileceğim Max bütçe 28 bin) sizce hazır sistemmi alayım kendimmi toplayayım yoksa youtuberların hazır sistemlerini mi bekliyeyim
  10. AlperenAygun

Çözüldü✓ Parçalar uyumlu mu? sistem iyi mi??

Arkadaşlar hayatımda ilk defa ddr5 bir sistem topladım yani ddr5 e pek hakim biri değilim Topladığım sistem iyi mi? darboğaz yaparmı işlemcinin tam performasını alırmıyım öğrenmek istiyorum (Sıvı soğutucu,Anakart ve Ekran Kartını yurt dışından tanıdık birine aldırcam link sadece fiyat...
Top Bottom