Arama sonuçları: *

1. emiirfb

Selamlar, max monitör, klavye, mouse dahil 45 bin tl sistem tavsiyesi.

Selamlar, maximum 45 bin tl bandında yani 35 civarlarında 1080p akıcı fps verebilen bir sistem istiyorum, yakın zamanda alıcam. Film dizi oyun vs. Böylr deme sebebim ise ps5 mevcut.
  2. emiirfb

PS5 Slim Satıp pcye geçmek mantıklı olur mu?

Sizce mantıklı olur mu? Bir yanım istiyor diğer yanım suspus. 25 30k bandında.
  3. emiirfb

Xbox series s satıp pc toplamak

mantıklı bir karar olur mu? 4060, 4070 vs
  4. emiirfb

Her şey içinde max 12.000TL tutarında bilgisayar. (laptop veya masaüstü)

Kullanım amacım, çizim, proje, oyun, render vs. Teşekkürler.
  5. emiirfb

RTX 2070'li gaming setup toplama

Soru yukarıda arkadaşlar. Hani 3000 serisi çıktığı için. 10 bin TL bütçe ile monitörlü alınır mı?
  6. emiirfb

5000 - 6000 Bilgisayar toplama

Fazla oyun oynamayacağım. Fifa, pes, gta gibi oyunları oynayacağım. Müzik gibi işlerle de uğraşacağım için yüksek harddisk veya ssd lazım. Teşekkürler. Monitörsüz.
  7. emiirfb

10 Bin TL ile nasıl bir bilgisayar toplanır?

Sitelerden olursa iyi olur nedeni ise parça parça alınca benim toplayamamam. Hazır dolar düşmüşken, tavsiye almak istiyorum. Not defterime ekleyeceğim. Belki ilerleyen zamanlar alırım. :) @Furkan Aslan @HABAR
  8. emiirfb

10 - 11 Bin TL monitörlü bilgisayar toplama

Sinerjiden olursa sevinirim. Not defterime yazacağım. O bilgisayarı veya 1-2 parça değiştirip alabilirim. @HABAR @Furkan Aslan
  9. emiirfb

CoolerMaster MasterBox Q300P kasa nasıl? hava akışı nasıl?

Kasanın hava akışı, serinletmesi nasıl? alınır mı?
  10. emiirfb

XPG İnvader VS Thermaltake Versa C22

Link; https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-versa-c22-snow-edition-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-30759 Birde aklımda XPG İnvader var. Hangi kasanın akışı iyidir? @HABAR @Furkan Aslan
  11. emiirfb

Full beyaz temalı bilgisayar kasası toplama

Bilgim var fakat Orta derecede. Müzik konusunda iyiyim. Bu konuda sizden yardım almak istiyorum.
  12. emiirfb

7.000 - 10.000 Bin TL işlemci ağırlıklı bilgisayar toplamak.

Selamlar, konu başlığında da belirttiğim gibi. İlerleyen zamanlarda RTX 3090 veya 3080 bandında bir karta geçiş yapabilirim. Nasıl bir sistem kurulumu olur? Sinerji olursa iyi olur. :) teşekkürler.
  13. emiirfb

Dizeceğim sistem (daha iyisi dizilir mi?)

KASA ; https://www.sinerji.gen.tr/msi-mpg-sekira-500g-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-32592 İŞLEMCİ ; AMD RYZEN 4000. SERİ ANAKART ; https://www.sinerji.gen.tr/msi-mpg-x570-gaming-pro-carbon-wifi-4400mhz-oc-rgb-m2-am4-atx-anakart-p-30558 RAM ...
  14. emiirfb

7.000 TL RTX 3070 (ekran kartı dahil değil) için bilgisayar toplama

Nasıl bir sistem olur? Aklımda İ7 10700K falan var. Sinerji, vatan olabilir. Belki elden almak isterse ailem Vatan olacaktır.
  15. emiirfb

6000 - 7000 Arası bilgisayar toplama önerisi

Vatandan olursa iyi olur elden gidip alacağım. Sinerji'de olabilir.
  16. emiirfb

GT 730, E6700

Evet arkadaşlar uzun zaman yoktum :D size sorularım olacak. 1- kasada 250w psu var fpsnin gt 730 için yeterli mi? (İdarelik 1 yıl falan anca yurt dışından PS5 gelecek.) 2- GT 730, e6700 ikilisi iyi mi? Pes, fifa, samp, roblox gibi oyunları oynatır mı? İşlemci değiştirecektim ama değmez...
  17. emiirfb

GT 730 için işlemci?

Sizce? Yarın bilgisayarı götürüp baktıracağım. 😪😁
  18. emiirfb

E6700 İşlemciyle GT 730

Yanan bilgisayarı götürüp baktıracağım. Eğer olursa GT 730 alacağım. İşlemcim E6700 sizce lol, roblox, samp gibi oyunlarda donma, kasma olur mu? Veya o işlemciye hangi ekran kartı gider? Ramlari 4GB veya 6GB yapabilirim.
  19. emiirfb

Vatandan bilgisayar ((vatan olması şart :D:))

Güzel oldu 4400 TL. 3500, 4000 TL arası bir bütçem var.İleride yükselticem. KDV İndirimi bekleyip 4000 TL 1660 lı sistem kurulabilir mi?
Geri