Arama sonuçları: *

1. utkangencpsn

Ryzen 5 3600 + RTX 2060 SUPER sistemi nasıl geliştirmeliyim?

Arkadaşlar selam, Şu anlık halihazırda Ryzen 5 3600 - MSI 2060 Super Ventus - 16GB ram üçlüsüne sahip bilgisayarım var. Valoranttan en düşük ayarlarda 180-300 fps arasında değişken olan ortalama 230-240 FPS alıyorum. 240hz monitörüm varken FPS'imin 300 ün üstünde olup genellikle 260-270 FPS...
  2. utkangencpsn

Hangi sistemi önerirsiniz?

Teknobiyotik sistem; İtopya Sistem;
  3. utkangencpsn

Teknobiyotik X1.5 sistemi hakkında

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl? Ekran kartını Galax 2070 WTF yapıp, sıvı soğutucu eklersem 9.5k dolaylarında oluyor. https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-x15-oyuncu-bilgisayari.html
  4. utkangencpsn

10.000₺ ye toplama bilgisayar

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım 10k ya bilgisayar toplamak istiyor, sizce en mantıklı parçalar ne olur? Bilgisayarın ileriye dönük olması çok iyi olur.
  5. utkangencpsn

5000tl ye sistem önerisi

Arkadaşlar selam, arkadaşıma bilgisayar toplayacağız, 5000 tl ye hangi sistemi önerirsiniz?
  6. utkangencpsn

Bilgisayarımda FPS sorunu

Arkadaşlar selam, yaklaşık 3-4 hafta önce toplama sistem aldım ve oyunlarda pek test edememiştim vizelerimden ve derslerimden dolayı. Bugün CS:GO ya girdiğimde FPS im sürekli 140max-60min arası değişkendi ama ben bu sistemde en azından 250-300 FPS bekliyordum. Sıcaklık ve FPS değerlerim ektedir...
Top Bottom