Arama sonuçları: *

1. KaawnRR

Anakart 4 kasa ve sıvı sogutucu 3 pinli. Rgb cogaltici onerisi

Bilgisayar topladım ama sivi sogutucu ve kasanın rgb leri 3pinli. Anakart ise 4 pinli. Bana rgb cogaltici önerebilir misiniz ? 1720081173 Yoksa anakarti jrgb girişi 3 pinli olan bir kartla değiştirmem gerekecek
  2. KaawnRR

Masaüstü bilgisayarımı nasıl laptopa bağlarım ?

Şuan bilgisayarımı açmak istiyorum fakat monitörüm şuan yok. Laptopa nasıl bağlayabilirim ? HDMI taktım ama nasıl görüntü vs. gelecek bilmiyorum. Bağlamamın bir yöntemi var mı ?
  3. KaawnRR

13k Sistem parçalarını yenileceyeğim

Ben kendime göre birşeyler yapmaya çalıştım. Siz ne önerirsiniz ? Kasa kesin değişecek ama f/p ekran kartı bulursak işler değişebilir. İtopyadan almak zorunda değilim ama mümkünse hepsi aynı yerden olsun. Sistemim imza'da yazıyor. hhttps://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-25653_1-24686_1-23361_1
  4. KaawnRR

İncehesap pc sihirbazı

İyi akşamlar. Kafama takılan bir şey var ve konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım. İncehesap pc toplama sihirbazından bir bütün olarak değilde bazı eksik parçaları alsam sıkıntı çıkar mı ? Yani sipariş iptal edilir mi ? Mesela sadece işlemci anakart ram ve kasa alacağım ve bunlarıda...
  5. KaawnRR

Hazır sistem tavsiye

Belirli bir bütçem yok. Olabilecek en minumum seviyede sistem bakmaya çalışıyorum. Bu sistemi alıp şuan kullandığım ekran kartını taksam iş görür mü ne dersiniz ?
  6. KaawnRR

10k Bütçeye İşlemci mi Yoksa Ekran Kartı mı almalıyım?

Elimde 10-10.5k bir bütçe var ve sistemin bazı parçalarını yenilemek istiyorum. Şunlardan birini alıp üstüne kasa alacağım sizce işlemci mi yoksa kart mı almalıyım.
Top Bottom