Arama sonuçları: *

1. Alperenc25

bu sistem kaç para eder

Selam Dostlarım kardeşime bir sistem bakıyoruz bu sistemi arkadaşı satıyormuş tahmini ne kadar eder fiyat olarak B360m-k Anakar i5-8500 İşlemci Xfx RX 590 Ekran Kartı 16 Gb Ram 480 Gb Ssd 1 Tb Harddisk 650 W Kasa 120mm Sıvı Soğutma Gamepower Gamepower 144 hz 1 ms ekran
  2. Alperenc25

6K Sistem Önerisi :)

selam dostlar 6k bütçeye sahibiz. Bu bütçe ile bir sistem önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler
  3. Alperenc25

Yeni sistem sonrası yapılması gerekenler

arkadaşlar merhaba yarın inşallah sistemim kargodan geliyor. Kurulum vs bios ayarlarından sonra sizce parçaların düzgün ve stabil çalıştığını kontol etmem için ne yapmam gerekir? Test vs bir şey var mıdır?
  4. Alperenc25

Sizce Ekstra Soğutucu Gerekli mi?

Dostlarım herkese selamlar ve hayırlı sahurlar dilerim; Yeni bir sistem topladım özellikleri aşağıdaki gibidir ve ben bu sisteme ekstra olarak 1 adet 120nm fan aldım sizce soğutma konusunda bir sorun yaşar mıyım? Bütçe dolayısıyla farklı bir soğutucu alamıyorum şuan ileride almayı düşünüyorum...
  5. Alperenc25

Bu Sistem İyi Mi

Dostlarım merhaba arkadaşıma şu sistemi toplamayı düşünüyoruz 4300 tl maximum butcemiz var ve bu sistem 4200 kusur tutuyor. Sizcr iyi midir veya farklı öneriniz var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/MSI-radeon-rx-5500-xt-mech-oc-4gb-gddr6-128bit-dx12-AMD-radeon-ekran-karti.html...
  6. Alperenc25

Sistem Önerisi

Dostlarım merhaba daha önce sizlerin desteğiyle bir pc topladım herkese tekrar teşekkür ederim. Şimdi çok yakın bir arkadaşım için sistem toplamak istiyoruz bütçemiz 3500-4000 tl önerileriniz nelerdir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :) Gece Konuyu çok geç açtım önerilen sistemi...
  7. Alperenc25

3500-4000 Tl Sistem Önerisi

Dostlarım merhaba daha önce sizlerin desteğiyle bir pc topladım herkese tekrar teşekkür ederim. Şimdi çok yakın bir arkadaşım için sistem toplamak istiyoruz bütçemiz 3500-4000 tl önerileriniz nelerdir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
  8. Alperenc25

Nihai Karar Zamanı

Arkadaşlar bu iki sistemden birisini kesin alacağım hangisini almalıyım 1- 2- Ayrıca 2. sistemde fan konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
  9. Alperenc25

Bilgili Dostlarımdan Son Bir Tavsiye İstiyorum

Arkadaşlar herkese merhaba bu sistemi almaya karar verdim sizden ricam 5300 tlyi geçmeyecek şekilde bir değişiklik yapmalı mıyım? Aydınlatırsanız çok sevinirim :) https://www.itopya.com/cherry-supreme-asus-tuf-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/
  10. Alperenc25

Bütçe 5000 Tl

arkadaşlar merhaba 5000 tl bütçem var ve bir pc toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir? Zorlarsam 200-300 tl daha arttırabilirim bütçemi Ayrıca daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım nvidia'dan memnunum ne düşünüyorsunuz?
  11. Alperenc25

Arkadaşlar yardım edin lütfen :)

Herkese selamlar 4800-5000 lira bütçem var ve kafam çok karıştı hazır bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Top Bottom