Arama sonuçları: *

1. AK47

Minimum bütçe ile ikinci el sistem toplama

Herkese selam. Şimdi güncel de bilgisayarım var r5 5600 rtx3060 fazlasıyla işimi görüyor. Macbook da var ofiste onu kullanıyorum fakat şöyle bir durum var. Silkroad oynuyorum, çarları bottan kontrol ediyorum ve 7/24 açık çarlar. Evdeki bilgisayarı açık bırakıp uzaktan bağlanıyorum ama arada bir...
  2. AK47

Hazır sistem önerir misiniz?

Merhabalar, bütçem 25 bin. Monitör de alacağım tahminen 4 bin civarında olur fiyatı tam net bir şey söyleyemiyorum henüz bakmadığım için. Kasa için bütçem 21 bin kalıyor. Bu fiyatlarda hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
  3. AK47

13.000 TL Hazır sistem önerisi

Bütçe başlıkta belirttiğim gibi 13.000TL. Bütçenin ne kadar üstüne çıkmazsam o kadar iyi ama şunu kaçırma 300-500 fazla ver olayını düşünebilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  4. AK47

15K Bütçe ile sistem önerisi

Selam ahali, bir dostum için 15k bütçe ile pc bakıyoruz. Son bir senedir piyasayı takip etmiyorum. Bilgili olan arkadaşlar öneri yapabilirse sevinirim.
  5. AK47

7000 TL bütçe ile monitör dahil sistem önerileriniz?

Sorum başlıkta arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim biraz aciliyeti var.
  6. AK47

Laptop’ u satıp masaüstü PC toplama

Arkadaşlar selam. Pandemi ilk başladığında okul için ofis tarzında aldığım laptopu satıp bu dönemde bursları biriktirip 6400 TL ye asus tuf gaming laptop aldım. Lakin bu dönem uzaktan eğitime devam ediliyor ve tahminimce ikinci dönem de öyle olacak bu yüzden umudum kalmadı okulların açılacağına...
  7. AK47

4500 TL Bütçe İle Gaming Kasa Önerisi

Selam arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi 4500 TL bandında sadece kasa lazım nasıl bir şey önerirsiniz. 4500 TL yi çok geçme şansım yok en fazla 300 TL alabilirim bütçemi max 4800 olur. Yardımlarınızı bekliyorum bugün sipariş vermem gerek.
Top Bottom