Arama sonuçları: *

1. Fransali

2005 Model Kasayı geri canlandırma

Merhaba evde milattan kalma bir kasa var. İçerisinde AMD Athlon 64 X2 5000+ var. Ekran kartı yok. Bu pc yi kardeşim CS ,valo R6 tarzı FPS oyunları oynaması için upgrade yapmayı düşündüm. -İşlemci AM2 soket kullanıyor. -Rami 8 gb ddr2 yapıp birde ssd eklemeyi düşündüm. Bu işlemciye ne ekran kartı...
  2. Fransali

15-18k gaming kasa tavsiyesi

Selamlar arkadaşım için 15-18k bandında gaming kasa tavsiyesi isticem sizden. Tek şart ekran kartı nvdia olacak. Gerisi size kalmış şimdiden teşekürler.
  3. Fransali

16-19k ciavarı sistem tavsiye

İyi akşamlar ,bir arkadaşım için sistem önerisi alacktım sizlerden . Tek önemli kriter ekran kartının Nvdia olması . Onun haricinde gerisi size kalmış attığınız sistemler arasında bir seçim yapacam .
  4. Fransali

Bu sistem alınır mı ? 8k

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-3a-1050ti/ Bu sistem alınır mı nasıldır. Anakartı 30 tl ekleyip msı , rami 26 tl ekleyip corsair , ssd yi 11 tl ekleyip kingston olarak alsam nasıl olur sizce. yaza doğruda 8 gb ram hdd eklerim . Başka önerebileceğiniz sistem varsa açığım . İntelden ram...
  5. Fransali

8k civarı sistem tavsiyesi

Arkadaşım için oyun odaklı mümkünse 1050 ti veya muadili ile bir sistem tavsiye edermisiniz . İntelde ram sınırı 2666 mhz o yüzden pek yanaşmıyoma ama fiyat farkı çok ise yinede linki atın bi bakarım.
  6. Fransali

6.5 k kasa tavsiyesi

İyi günler 6.5 k civarı arkadaşım için sistem topluyoruz . Mümkünse sorun yaşatmayacak sağlam bir kasa önerebilir misiniz?. ben bu sistemi buldum ama psusu çok sakıncalı duruyo...
  7. Fransali

6k hazir sistem tavsiyesi

İyi günler arkadaşım için 6k lık kasa bakıyoz. Ne tavsiye edersiniz. Monitor ve ekipman hazirda var zaten . Ekranı 144 hz
  8. Fransali

8k toplama sistem tavsiyesi

İyi akşamlar arkadaşıma sistem toplicaz 8 k civar kasa öneririmisniz ?
  9. Fransali

20 k monitör dahil sistem tavsiyesi

İyi akşamlar 20k civarı sistem önerir misiniz?.
  10. Fransali

5k siastem tavsiyesi

5k lık toplama pc arıyıyorum bana ne önerebilirsiniz.
  11. Fransali

10k Sistem tavsiyesi

Amd bir sistem arıyorum oyun için. bütçe 10 k biraz artırabilirim.
  12. Fransali

BU sistemi update edebilirmiyim. yaklaşık 10 yıllık.

En uygun şekilde .
Top Bottom