Arama sonuçları: *

1. Erol Aksu

DA Sistem 3'ü eline ulaşanlar bir bakabilir mi?

Siparişi eline ulaşanlar bakabilir mi
  2. Erol Aksu

Pazartesi siparişini veriyorum. Son kontroller :D

Pazartesi bu sistemin siparişini veriyorum. Herhangi bir değişiklik öneriniz var mıdır?
  3. Erol Aksu

Uzaktan eğitim için bilgisayar önerir misiniz?

2. sınıfa giden kuzenim için ailesi pc almak istiyor benden yardım istediler fakat düşük bütçe hakkında bilgim yok. Tarayıcılarda vs. hızlı olsun istiyorlar oyun için ara sıra kullanılacak bir bilgisayar önerisi yapar mısınız? Bütçe tam belirtmiyorlar özellikleri karşılasın sorun yok diyorlar...
  4. Erol Aksu

Geil SSD'ler kaliteli mi?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e15-versiyon-2020-oyuncu-bilgisayari.html Sistemi P2.5 ile aynı parçalara özelleştirdiğinizde elinizde aynı fiyata 500 GB'lık bir SSD oluyor. Geil iyi bir SSD midir? Yerine Kingston - Sandisk gibi SSD'lerin tercih edilmesine gerek var mıdır? SSD' nin...
  5. Erol Aksu

Son kontrolleri yapar mısınız?

P2.5 sistemi 6.113,59 ₺'ye önümüzdeki bir kaç içinde alıyorum. Sadece ssd'yi 480 gb'lik yaptım fiyat farkı yok. Yakın zamanda bu RAM'leri satıp yerine GSKILL 8GB Ripjaws V RAM'lerinden 2 adet almayı düşünüyorum(İndirim ile 300₺'ye düşüyor). İleride bir zamanda İşlemciyi ise R5 3600'a...
  6. Erol Aksu

Eskiden para yoktu. Şimdi sistem yok. 6000tl Sistem önerisi.

Hangi siteye baksam kasa-PSU yüzünden sistemler alınmaz halde oluyorlar. Kendin toplamaya çalışsan hazır sistemlere göre en az bi 800tl fazlası oluyor. Yıllar sonunda sistem alabileceğim ama alamıyorum çünkü sistem yok. 5600TL civarı maks 6000tl civarı güvenilir bir sistem önerir misiniz?
Geri