Arama sonuçları: *

1. ouztunga

GTX 5070 + Ryzen 7 9800X İçin Dengeli Sistem Önerileri?

Merhaba arkadaşlar, Sistem topluyorum. Hedefim: GTX 5070 ve Ryzen 7 9800X denginde bir performans almak. Bütçe: 65.000-70.000 Öncelikli İsteğim: Bu bütçede alabileceğim en iyi Hazır Sistem önerilerini bekliyorum. Alternatif Soru: Eğer hazır sistemde F/P bir şey yoksa, bu bütçeyle toplanacak en...
  2. ouztunga

20K Bütçeyle Ekran Kartı Yükseltme Tavsiyesi (Ryzen 7500F Sisteme)

Selamlar, Şu an kullandığım ekran kartını satıp sistemime yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizden bu konuda iki farklı öneri rica ediyorum: Darboğaz olmadan, sistemimin kaldırabileceği maksimum seviye ekran kartı önerisi. Ufak çaplı darboğaz olsa da fiyat/performans açısından mantıklı...
  3. ouztunga

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 7500F ve Intel Arc B580? Sistem Nasıl Sizce? 30k Değer mi?

Selamlar, bu sistemi taksitle almayı planlıyorum ve neredeyse peşin fiyatına geliyor. Sizce Intel ekran kartına güvenmeli miyim? Oyun performanslarına baktım, benim için oldukça yeterli. Zaten 1080p bir ekran almayı düşünüyorum, 4K veya 2K gibi bir hevesim yok. Aynı zamanda Adobe programlarını...
  4. ouztunga

22.999 TL F/P DDR5 ve INTEL Sistem DEĞER Mİ??

Hocam ne diyorsunuz ssd1 tb yapıp alayım mı direkt?? normalde bi başka bir sistem toplayacaktım ama bu denk geldi bu ekran kartını ilk defa duydum?? değer mi?? daha iyisi var mı bu fiyata?? kendim tek tek mi toplamalıyım...
  5. ouztunga

R5 7500F - ASUS RTX 4060 Dual OC ?? daha düşük fiyata aynı özellikte olur mu? WİN10-WİN11?

Hocam selamlar, Bir kaç gündür sistem toplamaya çalışıyorum ve son olarak bu sistemde karar kıldım. Beni 10 sene götürmesini istiyorum. Sistem ve ekipmanlar olarak sizce nasıl? Artı ve eksilerini söylerseniz çok güzel olur. Önerilere de açığım. Klavyeyi biraz acele seçtim, çok fazla sesli bir...
  6. ouztunga

AMD Ryzen 5 7500F-ASUS RTX 4060 Sistem Topladım Yardımcı Olur musunuz?

Sorular: Öncelikle ben hem oyun hem iş bilgisayarı olarak bir sistem toplamak istiyorum. Adobe programları gibi yazılımlar ve oyunlar kullanacağım. Oyunlarda aşırı fps'lere ihtiyacım yok, yüksek ayarlarda 60-70fps sabit alsam yeter. Ayrıca, uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum; 2017'de...
  7. ouztunga

ryzen 5 3600, gtx 1660 super sc ultra...sizce bu kasa ne kadar eder? (2.el)

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci (AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6 Çekirdekli İşlemci) Anakart: Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart (Gigabyte B450M S2H Micro-ATX Anakart) RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) Flare X 3200MHz...
Geri