Arama sonuçları: *

1. Revengeofgafe

windows 10 kurulumu

Bugün, itopya dan aldığım teknoking 2 elime ulaştı.Yogunluktan dolayı freedos şekilde gönderilmiş.UEFI yi hallettim fakat kurulumu tam olarak bilmiyorum.Youtube üzerinden bakarak kurayım dedim ama yine de guvenemedim.Daha once video yardimiyla kuran ya da iyi bir rehber onerebilecek arkadaş...
  2. Revengeofgafe

Itopya Kargo

Dun akşam ıtopya dan kargo maili geldi.Takip numarası var ama hareket yok gözükuyor.Bizde şirket olarak ups ile çalışıyoruz ve önce barkod çıkarılır akşam da kurye çağırılır ve kargo teslim edilir prosedür bu şekildedir.Fakat barkod dün akşam çıkarılmasına rağmen bugün tartı ve ölçüler dışında...
  3. Revengeofgafe

Itopya Satin Alma Sorunu

Daha demin özelleştirilmiş şekilde teknoking-2 sistemini almaya yeltendim fakat "kart sahibine acik olmayan işlem"hatası aldım.Kartim bankamatik kartı ve herhangi bir kısıtlaması yok.Ayrica bankanın müşteri temsilcisi de kart da herhangi bir sorunun olmadığını teyit etti.Bilgisi olan varsa...
  4. Revengeofgafe

Web Tekno Tavsiye Sistemi

AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK - MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart - CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram - MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı - MSI MAG FORGE...
  5. Revengeofgafe

Yeni Sistemi Bekleyelim mi?

Herkese merhaba arkadaşlar.Yaklasik 3 haftadır hazır sistem arayisindayim.El capitan aklıma yatmıştı fakat kargo olaylarından ve değişen kasa,birkaç parca sebebiyle vazgeçtim.Su an yeni sistemi bekliyorum ama düşük bütçeli(3-4 k arası) bir şey gelirse zaman kaybı olacak.Tahmini sistem ne zaman...
  6. Revengeofgafe

Yeni Sistemin Fiyatı

Herkese merhabalar, yeni gelecek sistemi benim gibi çoğu arkadaş bekliyordur diye düşünüyorum.Sistem toplama rehberlerinde ki yorumlara baktığımda çoğu arkadaş 3000-4000₺ fiyat bandında bir sistem talep ediyor.Fakat bu dolar kurunda bu fiyatta bir sistemin fiyat performans anlamında sıkıntı...
Top Bottom