Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

Sistemin Kaç Lira Eder ?

Bilgisayarımı satacağım fiyat fikri verir misiniz ? - AMD Ryzen 3 3100 - ASUS TUF GAMING GTX 1650 SUPER - 8 + 8 3200Mhz DDR4 RAM - MSI A320M-A Pro ANAKART - 1 TB SSD - 400W PSU + KASA
  2. Furkan_Demir

Sistemimi nasıl geliştirebilirim ?

Arkadaşlar imzamda yazan sistemimi nasıl geliştirebilirim ? Kasa olarak bu var içinde 400w sertifikasız psu var.
  3. Furkan_Demir

İ3 540 sistem ne kadar eder ?

Pc özellikleri bu şekilde + 120GB SSD , 300GB HDD, 4GB Ram, H55 Anakart, kare monitör, mouse ve klavye
  4. Furkan_Demir

Sistemim ne kadar eder ?

Sistemimi satıp üzerine para ekleyerek laptop alacağım. Sistem ne kadar eder ? İşlemci: Ryzen 3 3100 Anakart: Msi A320m A Pro Ekran Kartı: Asus Tuf GTX1650S Ram: Hyperx 16GB 3200mhz Depolama: Apacer Panther 1TB SSD Kasa: Kasa + 400w psu
  5. Furkan_Demir

i3 540 sistem nasıl geliştirilebilir?

10 yaşındaki yeğenim kullansın diye eski bir bilgisayar verdim özellikleri bu şekilde bu bilgisayar nasıl adam edilir ? Sanırım ekran kartı vs lazım öneriniz var mı ? Teşekkürler.
  6. Furkan_Demir

Bu Bilgisayar Alınır Mı ?

Böyle bir sistem buldum alınır mı veya bu bütçelerde öneriniz var mı ? https://www.gamegaraj.com/urun/energy-3t-10/
  7. Furkan_Demir

Frekans TV Apu Sistem Alınır mı ?

Soru başlıkta. SSD’yi 512 yapıp almayı düşünüyorum. Alınır mı?
  8. Furkan_Demir

Bu Sistem Toplanır mı ?

Arkadaşlar bütçem bu kadar malesef böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçalarda herhangi bir uyumsuzluk olur mu? Önerilerinize açığım. İşlemci: Amd Ryzen 5 4600G Anakart : Msi A320m A Pro Ram: 2x8 3200mhz SSD: 120GB SSD HDD: 1TB HDD Kasa: 500w PSU’lu Kasa Anakartı bütçem kısıtlı olduğu...
  9. Furkan_Demir

Bu Bilgisayar Alınır Mı ?

Bütçem buna yetiyor max 7k vs bu sistem alınır mı ? Cs,valo,mc vs 200+ fps alabilir miyim https://inventus.com.tr/frekanstv
  10. Furkan_Demir

8K Alınabilecek En İyi Sistem Önerisi

8k bütçeye alınabilecek en iyi sistem önerir misiniz. Valo cs minecraft vs oynanıcak
  11. Furkan_Demir

Bilgisayarım Ne Kadar Eder ?

Masaüstü bilgisayarımı satsam ne kadar eder ? ( Monitör hariç ve dahil ) Ryzen 3 3100 3000mhz 8GB Ram MSI A320 M - A PRO Asus Tuf GTX 1650 Super 120GB SSD 1TB HDD KASA + 400w PSU Monitör Asus Tuf Gaming vg24vq 144hz
Top Bottom