Arama sonuçları: *

1. BerK_txs

4000 tl bütçeye 180 hz monitör önerisi varmı

4000 tl yi alamam 180 hz istiyorum teşekkürler
  2. BerK_txs

ZOWİE XL 2411 144 HZ SORUNU

rx6700xt ekran kartını kullanmak durumundayım ekran kartında malesef dvi yok monitör ise ssadece dual dvi ile 144 hz erebilirmiş anakartımda dual dvi var ama olurmu bilmem lütfen bi çözüm bulun.
  3. BerK_txs

Max 4k bütçeye 180 hz monitör

Bütçem 4k çok ghosting olmasın sadece 180 hz 1 Ms istiyorum atarsanız sevinirim
  4. BerK_txs

Beyaz setupa yeşil kulaklık pişmanlık olurmu

Razer Black Shark V2 x kulaklığını aldım ama siyah ve beyaz modelleri bütçemi çok üstünde kalıyordu 2000 TL'yi aşamayacağı için de yeşil olanını aldım pişman olur mu veya Çok mu kötü durur
  5. BerK_txs

2000 TL YE KALİTELİ BİR OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ VARMI

2000 TL YE KALİTELİ BİR OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ VARMI KABLOSUZ ÇOK İSTERDİM AMA BULAMADIM O FİYATA 1900 1800 TL YE BULURSANIZ DAHA İYİ OLUR
  6. BerK_txs

Bana 2000 tl ye wireless oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Bana 2000 tl ye wireless oyuncu kulaklığı önerir misiniz?. Kulaklığımın mikrofonu çok kötü ve ses kalitesinde öyle kulak ağrıtıyor dışı iyi bişey var mıdır
  7. BerK_txs

KLAVYE ALMAMA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

arkadaşları şimdi Çok kararsızım alsam mı almasam mı diye bu adam bana pek güvenilir gelmedi ama böyle işlerden anlayabecek kişiler yardım edebilirmi.KLAVYE AULA F75 OLACAK TÜM BİLGİLRİ ATARIM
  8. BerK_txs

AULA F75 1600 TL YE Alınır mı? YOKSA AJAZZ AJ 159 PROMU

Merhaba arkadaşlar,1600 TL'ye aula f75 mi alayım fivem gibi oyunlarda aktif olarak oynuyorum ve şu an donanımımı geliştirmek için bir karar aşamasındayım. Ama kafam biraz karışık, bu yüzden sizlerin fikrini almak istiyorum. İşte durum: Klavyem: Şu anda %60 bir klavye kullanıyorum. F tuşları yok...
  9. BerK_txs

Coil yanmışmı yeni aldım koku normal

Coilim yanmışmı ?
  10. BerK_txs

Bakkalcı pos cihazından nakit verirmi

Ablama hediye alıcam aldığım yerde tek kapıda ödeme var nakit ile oda benimde nakit çekme limitim bitti bakkalcıya gitsem kartımdan 1000 tl çekse nakit verirmi
  11. BerK_txs

140 cm genişlik 60 cm derinlik yetermi

140 cm genişlik 60 cm derinlik yetermi 24 inç monitörüm var 27 inç yeni alıcam 24 inç de dikdurucak kasa altta olucak yeter mi??
  12. BerK_txs

Çözüldü✓ Rica etsem masası 140 cm olan biri fotoğraf atabilirmi

rica etsem masası 140 cm olan biri fotoğraf atabilirmi yeni masa alıcamda ona göre yükseltmeye çalışacağım
  13. BerK_txs

140 cm gennişlik 60 vm derinlik yertermi

140 cm gennişlik 60 vm derinlik yertermi eğer sizin böyle setup ınız varsa atarmısınız foto
  14. BerK_txs

3 k ya 120 cm beyaz masa

3 k ya 120 cm beyaz masa lazım ama üstünde raf olmalı eşya koymam için montör geçicek şekilde önerisi olan varmı
  15. BerK_txs

Masa 90 cm yetermi??

87 cm yani nerdeyse 90 cm 56 cm de derinliği olan masa avr bu dediğim masa ablamın bana vericek ama istemezsem yeni masa alıcaz max 120 cm alanım var ablamın masası bana yetermi?
  16. BerK_txs

Arkadaşlar rx 6700 xt nasıl yarın almaya gidicem nvidia istiyodum değiştiremem

Ya bütçem çok kısıtlıydı yarın alıcam çok korkuyorum kötüdür diye
  17. BerK_txs

Hangisini almalıyım kararsızım

https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-1-hazir-sistem-fiyati-47432/ https://www.itopya.com/dh-eagle-intel-core-i5-12400f-asus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-evo-edition-8gb-16gb-ddr4-500_h23947 Uzun süre kullanıcam 27 bin tl lik başka bildiğiniz varsa atarmısınız
Top Bottom