Arama sonuçları: *

1. Katsu

PC açılmıyor?

Arkadaşlar selamlar. Topladığım sistem elime ulaştı fakat sistemi kullanamıyorum. Sistemi çalıştırdığımda görüntü alamıyorum ayrıca klavye üzerinden de numlock vs. Bastığımda klavyeden de tepki alamıyorum. Parçaların hepsine elektrik gidiyor ama ekran kartım fanlarını son devirde çalıştırıp...
  2. Katsu

Uykusuz geceler ardından...

Merhabalar dostlar. Forumda geçirdiğim uzun günler açtığım yığınla konu sonunda isteklerime uygun bir bilgisayarı topladım. Burdan bana yardımcı olmaya çalışan benimle fikirlerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Geriye sadece çevre bileşenleri kaldı (monitör, klavye, kulaklık)...
  3. Katsu

Freesync - Gsync olayına takmış durumdayım

Merhabalar bir pc alacağım ve bu olaya fena halde takmış durumdayım. Rtx ekran kartı istiyorum ama Gsync monitörler aşırı pahalı. Amd ekran kartı takıp ucuz Freesync teknolojisinsen yararlanmayı da düşünüyorum ama aşşşşşırı kararsızım görüşleriniz neler?
  4. Katsu

Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar itopya.com da satılan monitör klavye kulaklık ve mouse dahil bir sistem buldum sistemin üzerinde ufak düzenlemeler yaptım ve fiyatı 8bin tl ye ulaştı ama içime sinmeyen şey şu normalde gözüme kestirdiğim pc 7100tl idi içinde r5 3500x ve rtx 2060s oc ekran kartı vardı gayet...
  5. Katsu

SSD seçimi?

Merhabalar arkadaşlar hazır bir sistem almayı düşünüyorum fakat ssd seçiminde bir ayrımda kaldım aşağıya ss bırakıyorum bakıp fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum :) tabi gönlüm m.2 ssd almaktan yana ama yinede fikir almakta fayda var. Not: sistemdeki tek depolama aygıtı olacak.
  6. Katsu

Anakart tavsiyesi?

Merhabalar yeni bir pc topluyorum ve ciddi manada kararsızım powerboost x 59 midi tower atx kasaya gigabyte a320m s2h takabilir miyim uyumlu mudur? Onun haricinde uygun fiyatlı amd soketli ve m2 destekli 3200mhz anakart tavsiyelerinize açığım
  7. Katsu

Yayın ve güçlü ekran kartı kaldırabilecek işlemci?

Merhabalar yeni bir pc topluyorum ve yayın açmak istiyorum sisteme öncesinde 1650 gibi ekran kartı takıp sonradan yükseltme yapmak gibi bir durumdayım bunun için de sağlam ekran kartlarını besleyebilecek bir işlemci arıyorum fikirlerinizi bekliyorum (yayın yapacağımı da tekrar belirteyim)
  8. Katsu

Yayın ve oyuncu bilgisayarı

Herkese selam dostlar Pc bileşenleri hakkında bilgiliyim fakat sizden de bir kaç tavsiye almak için bu başlığı açıyorum. Yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve bu bilgisayarda oyunlarımı yüksek fps değerlerinde oynamak ve bu sırada yayın açmak istiyorum. Ekran kartı olarak şu sıralar...
Geri