Arama sonuçları: *

1. H

BU DEVİRDE DÜŞÜK BÜTÇELİ KASA YARDIMI

Dostlar sadece crom'da işlem yapacağım bir masaüstü sistem ihtiyacım var. Apu sistem düşünüyorum ama sizce ömrü az mı olur ? Bütçem 4.000 tl. Bu bütçe ile toplama değil de hazır sistem ihtiyacım var malesef çünkü çok acil gerekli...
  2. H

APU sistem önerir misiniz ???

Arkadaşlar bütçem 2000 lira Kasa asdece yayın açacak oyun başka pc den oynanacak hazır sistem veya işlemci vs önerebilirsiniz. Teşekkürler
  3. H

AMD 2400G için donanımlar

AMD 2400G kullanmayı dusundugum streaming kasamda. Önereceğiniz anakart ve ram var mı acaba ? teşekkürler Bu arada bu kasa sadece yayın açacak oyunlar ayrı bır pc den oynanacak
  4. H

INFINITE S 9SI-093XTR Kasa İyi mi?

INFINITE S 9SI-093XTR Sizce nasıl ?
  5. H

Yayın Kasası Öneri

Arkadaşlar yaz aylarının souna dogru yayın acmayı düşünüyoruz. oyun ıcın mevcut laptobu kullanacagım. wifii den iki adet kablo cıkacak bırı laptoba bırı de yayın kasasına baglaacak. boyle 2000 liraya falan bir yayın kasası onerınız var mıdır acaba ? ekrann kartı olmasına gerek yok biliyorsunuz...
  6. H

Zyxel Upnp nasıl degisir

Zyxel arayüzünde upnp nasıl degisecek warzone da server dısconnect hatası alıyorum 1 haftadır her seyı yaptım olmadı. upnp nedır bılmıyorum ama arayüzden kapatın falan dıyorlar sanırım. bilgisi olan varm ı nasıl degisecegim veya kapatacagım upnp yi
  7. H

Yardımcı olun oyun hatası

Selamlar warzone da server hatası alıyorum yaşayıp da duzeltebılen veya bır bılgı sahıbı olan var mı acaba ? Hatanın resmını yukledım. 1 2 dakıka yukleme ekranında bekledıkten sonra bu ekran gelıyor. Oyun hıc acılmıyor
  8. H

GTA 5 server unavaible

Gta onlıne yüklenirken Rockstar Games services are unavailable hatası alıyorum. Bu problem hakkında bilgisi olan var mı ?
Geri