Arama sonuçları: *

1. A

20-25k arası sistem önerisi

Merhabalar genellikle valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum ve bu sistemi almayı düşünüyorum kısa vadede https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html sizce nasıl öneri alabilir miyim
  2. A

40k bütçe pc+monitör tavsiyesi

Arkadaşım pc almak istiyor bütçesi 30k pc 10k monitör şeklinde düşünüyor. Genellikle valo,lol,cs oynuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. A

Çözüldü✓ Kasa ve Monitör önerisi

Selamlar, max 50-55k bütçe ile pc+monitör çekmek istiyorum. Bu sistemi buradan bir arkadaş önerdi ama taksitle alabilirim.Monitör kısmında bir bilgim yok.Pcyi oyun için istiyorum ilerde yayın açabilirim belki. Genelde cs lol valo rdr rust gibi oyunlar oyunuyorum.Sizlerin önerisini bekliyorum
  4. A

Çözüldü✓ 45-50k ile pc+monitör önerisi

Merhabalar,genelde cs,lol,rust,rdr tarzı oyunlar oynamaktan keyif alıyorum ve yaklaşık 9 yıldır eski bilgisayarım var fakat artık çoğu düşük fpsli oyunlarda droplar ve 30fps oynatıyor.Yeni bir sistem alabilecek durumdayım fakat piyasayı bilmiyorum. Bütçe 45-50k arası fakat 3 taksitle almak ve...
  5. A

40K sistem toplama (monitör)

Merhabalar, yakın zamanda monitör dahil olmak üzere toplama kasa almak istiyorum. 180hz monitör işimi görür diye düşünüyorum fakat ne monitör f/p kısmında ne de kasa konusunda fiyat bilgim var. Yardımcı olabilecek var mı?
  6. A

20-22k arası sistem toplama (monitör+klavye 30k toplam)

Merhabalar 29-30k arası pc + monitör +klavye almayı düşünüyorum yeni fiyatlardan haberdar değilim nerelerden alınır vs diye yardımcı olabilir misiniz
  7. A

50-55k bilgisayar tavsiyesi (Monitörle birlikte)

Merhabalar, Kasım kampanyaları ile birlikte monitörle birlikte 50k bütçe ile bilgisayar önerisi almak istiyorum. Tercihen amd işlemci ve haliyle ddr5 tercih ediyorum. Hoş görünüşlü f/p ve haliyle de sıvı soğutmalı kasa önerisi alabilir miyim. Kampanyaya göre kulaklık önerisi de alabilirim.
  8. A

Pc toplamak için sistem önerisi

Merhabalar 35-40k bandında bir sistem arıyorum ve monitörde arıyorum.Bu sistemler bana uygun geldi fakat fiyat araştırması f/p olup olmadığını bilmiyorum ve bunların haricinde bir sistem önerebilirsiniz...
  9. A

35-40 Bin TL Sistem Toplama Önerisi

35-40 Bin TL Sistem Toplama Önerisi 1729438713 Merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi 35-40k bandında PC almak istiyorum fakat uzun zamandır piyasada hangi işlemci iyidir hangisi ekran kartı F/P olduğunu pek takip edemiyorum. Fiyata ek monitor dahil olabilir ayrıyeten monitör önerisi de...
Geri