Arama sonuçları: *

1. G

Parça parça sistem toplıcam tavsiye verin

merhabalar elimde şuan 7k civarı para var sıfırdan sistem toplayacağım aklımda ryzen 5600 ve Gigabyte Radeon tuf RX 7700 XT Gaming OC Edition 12 GB gddr6 var bunun yerine 4060ti düşünüyordum fakat neredeyse aynı fiyata hatta daha düşük gelince daha iyi olur dite düşündüm driver ne kadar sıkıntı...
  2. G

Hazır sistem toplama taksit

arkadaşlar sistem toplayıcam bütçem bilinmiyor şimdiden toplamaya başlıyacağım elimde 3.5k var düşündüğüm pc ryzen5600 4060ti veya 7700xt bunlar dışında bir fikrim yok ne ile başlayayım sistemi almaya 3.5k ike ve bu sistem en düşük bütçeyle kaça patlar
  3. G

50K SİSTEM ÖNERİSİ LAZIM

Merhabalar Arkadaşlar bu yaz çalışırsam elimde 60k para geçebilir veya 45 50k burada 50k üzerinden gidelim monitör dışı ve klavye mouse dahil değil sistem arıyorum yazın ortasında veya sonun doğru alacağım fakat şimdi belirlemem lazım çünkü daha öncesinde alabilme ihtimalimde var Oynayacağım...
  4. G

SONRASI İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ

Merhabalar 6 7 ay sonra sistem kuracağım bütçe 35k civarı içinde monitör ve öbür ekipmanlar dahil değil sadece kasa oynanacak oyunlar valorant fortnite lol gibi oyunlar bütçe 40k ya belki zorlanır ama olabilir önerileriniz 6 7 ay sonrası gibi düşünüp yazarsanız sevinirim ekran kartı olarak...
Geri