Arama sonuçları: *

1. F

bilgisayar testlerini yapacağım

arkadaşlar merhabalar.pc yi alalı 5 ay falan oldu düşük fps verdiğini düşünüyorum bi çok ayar denedim ama test yapmamıştım sizden ricam tüm parçalar için testlerin linkini ve ne kadar süreceğini yazmanız şimdiden teşekkürler.
  2. F

120MM FAN Önerisi?

arkadaşlar 1-2 kere daha başlık açmıştım bu konuda güzel cevaplar alamadım bana 120mm HAVA SOĞUTMA FANI önerir misiniz? şimdiden teşekkürler
  3. F

FPS SORUNU

arkadaşlar merhabalar ben bir sistem topladım ve iyi bir sistem ama beklediğim fps yi vermiyor driverlarımda güncel sebebi nedir sizce sistemim aşağıda :) i7 7700 (2.9 ghz) rtx 2060 süper 8+8 2400 mhz ram asus h270f anakart cooler master masterbox 501L 600w kasa (içinde sadece egzoz fan işlemci...
  4. F

PC YE FAN DESTEĞİ YAPILMALI MI?

Arkadaşlar merhabalar. ben yeni bir desktop aldım kasanın önünde 3 tane fan yeri var fakat fan yok kasada sadece egzoz fanı işlemci fanı ve ekran kartının fanları var. sizce o 3 tane slot doldurulmalı mı yoksa gerek yok mu gerek varsa fan önerisi yaparsanız sevinirim. bu arada pc özellikleri...
  5. F

7.500 TL DEĞERİNDEKİ PC HAKKINDA FİKİRLERİNİZ

Arkadaşlar merhabalar. bir sistem topladım 7.500 tl değerinde bu pc hakkında düşüncelerinizi belirtirmisiniz. • İşlemci: AMD Ryzen 3600X • Anakart: msi b450m-A pro max • Ekran Kartı: Inno3D RTX 2060 SUPER • RAM: xpg spectrix d41 rgb 3200mhz (2*8)16gb •SSD: crucial mx500 500gb •GÜÇ KAYNAĞI: fsp...
  6. F

10.000 ₺ pc toplama

Herkese merhabalar. 10.000₺ bütçe ile ileriye dönük (rtx ‘li) bir sistem toplamak istiyorum. Ryzen5 3... işlemciler intel i5 lerden daha çok hoşuma gidiyor. Fps oyuncusuyum hem oyun oynatacak hemde günlük işlerim için işime yarayacak bir pc istiyorum yardım edebilirseniz memnun olurum :)...
Geri