Arama sonuçları: *

1. mertyılmaz

11.260 tl toplama bilgisayar

Psuyu aldık arkadaşlar. Sisteme monitör dahil değil. Aldığımız psu https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-adata-xpg-core-reactor-650g-bkceu-650w-fiyati,618854345.html. Geri kalan parçalar için tavsiye bekliyorum.
  2. mertyılmaz

12k lık pc yardım eder misiniz?

Arkadaşıma bilgisayar toplayacağız monitör dahil değil kasa için bütçe 12k
  3. mertyılmaz

8.5k monitör yok sistem toplama

İyi akşamlar hepinize arkadaşlar. Arkadaşım bilgisayar almaya karar verdi bütçesi 8.5k tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. mertyılmaz

6.5k monitör dahil sistem toplama

Kuzenim için bilgisayar alınıcak yardım eder misiniz
  5. mertyılmaz

38k lık sistem toplama

Ne düşünüyorsunuz fiyatını hak eden bir sistem olmuş mu sizce?
  6. mertyılmaz

Hepinize teşekkür ederim sistemimi topladım

Yaklaşık 5 aydır bu forumdayım ve çok şey öğrendim sizlerden. Hangi parça kronik sıkıntılıdır, hangisi c4 tür :D an itibariyle sistemimin son kalan parçalarını da sipariş ettim eğer sizler olmasaydınız muhtemelen çok kötü bir sistem alırdım kendime bu yüzden tekrardan teşekkür ediyorum...
  7. mertyılmaz

Anakart + işlemci tavsiyesi

Ekran kartı 2060s Anakart ve işlemci için toplam 2765 tl bütçem var lütfen aşmadan tavsiye verir misiniz?
  8. mertyılmaz

6.3k bütçeyle bazı sistem parçaları

önce elimdekileri söyleyim MSI MAG FORGE 100R Asus vg24vq monitör FSP 550W 80+ psu alınması gereken parçaları Ekran kartı Ram İşlemci Depolama Dandik bi klavye 6.3k bütçe var dediğim gibi bu parçalar için tavsiyelere açığım
  9. mertyılmaz

11k monitör,klavye,soğutma dahil sistem toplama

yardımcı olur musunuz
  10. mertyılmaz

9k monitör,klavye dahil sistem toplama

beyler bi yardım ederseniz mutlu olurum
  11. mertyılmaz

9.5k sistem önerisii

Dostlar arkadaşım bilgisayar alıcak ve bütçesi bu kadar benim de çok fazla bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum (monitör dahil değil)
  12. mertyılmaz

15k monitör dahil sistem

1 ay içinde alacağım sistem olucak büyük ihtimal yardımlarınızı bekliyorum dostlar
  13. mertyılmaz

Sinerji Bilgisayar Güvenilir mi?

Sinerji güvenilir midir? İkinci olarakta şöyle bir sistem gördüm bunun üzerinde ne tür bir oynama yapılırsa daha iyi olabilir? 1 tb hdd ekleyeceğim. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-radon-ryzen-5-3600x-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2080-super-p-36196
  14. mertyılmaz

Can sıkıntısı toplama

16.3k ile daha iyisi nasıl olur?https://www.itopya.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-7200rpm-64mb-210mb-s-okuma-harddisk/ https://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-sniperx-gri-kamuflaj-ddr4-3200mhz-cl16-dual-kit-ram/...
  15. mertyılmaz

Beklentiniz karşılanmadı diye üzülmeyin :D

Sistemi bekleyen yüzlerce kişi olabilir istediklerini alamamış olabilirler evet iyi de bir düşünün bunu bu adam isteyerek mi yaptı diye zaten herkesi memnun etmek imkansız da siz biraz istediği oyuncak alınmayınca ağlayan bebeklere benziyorsunuz be 😂
  16. mertyılmaz

Hayalindeki sistem

Hadi herkes hayalindeki sistemi bu konunun altına yazsın önce ben başlayayım COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU COOLER MASTER MasterLiquid ML240L RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu MSI MPG GUNGNIR 100 ARGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa SAMSUNG 500GB 970...
  17. mertyılmaz

10000 TL Bütçeye Yayın İçin PC?

Arkadaşlar yakın zamanda üni sınavından sonra sistem alacağım bana yayın yapabiliceğim bir bilgisayar lazım olacak önerisi olan paylaşırsa sevinirim
  18. mertyılmaz

Peki 13.5k ekipmanlar ve monitör dahil sistem

Önceki konuda attığınız toplama bilgisayarlar gerçekten çok güzeldi peki ya bu işe ekipmanları da dahil edersem ortaya nasıl bir şey çıkar yardımcı olur musunuz?
  19. mertyılmaz

11k monitör dahil sistem önerisi yapabilir misiniz?

Arkadaşlar bir bilgisayar alacağım ve oyunların tadına varmak istiyorum bu yüzden bana sistem toplamada yardımcı olur musunuz?
Top Bottom