Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

60K F/P Gaming PC öneri sadece kasa

Merhabalar. Bir arkadaşıma 60k bandında oyuncu bilgisayarı alacağız. Sadece kasa olacak şekilde bir öneriniz var mı? Blender kullanılacak, render alınacak, onun dışında da oyun oynanacak. Belki yayın bile açılabilir zamanla.
  2. Squirtle48

AM4 mü AM5 mi, 2. el mi?

Merhabalar. Eşimde Rog Asus laptop mevcut. Fakat masaüstüne geçmek istiyor ve yeni sistem toplayacağız. Benim şuanki sistemim 5700x işlemci, 3080 ekran kartı, 32GB Ram, B550A anakart. Aşağı yukarı bu sistemin aynısından toplamayı düşünüyorum. Sadece kasa için 50k-60k arası verebilirim. Bu fiyata...
  3. Squirtle48

40-42k bütçe 4k Kasa önerisi.

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için max. 40-42k bandlarında kasa toplayacağız. Sistem 4k'da kullanılacak fakat oynanacak oyunlar sadece Lol, Dota, Overwatch, The Finals tarzı oyunlar. 4k toplanmasının sebebi Ps5 Pro ve 4k monitörünün olması. Bu bütçede hazır sistem var mıdır? Veya sarı...
  4. Squirtle48

Çözüldü✓ 100k civarı sistem toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir masaüstü sistemlere uzağım. Şimdi tekrardan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bir sürü yeni şey çıkmış. İtopya üzerinden kafama göre bir sistem oluşturdum (full beyaz renk). Fiyat araştırmasına girmedim henüz. Oluşturduğum sistem: 1-) KASA - NZXT H6 Flow USB...
  5. Squirtle48

Ofis için PC Toplama

Merhaba arkadaşlar. 2020 yılında bir kasa toplamıştım ofis için. Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD 3,6ghz İşlemci ve Ekran kartı: AMD R3 3200G Ram: Kingston HyperX Fury 8Gb 3200mhz Şimdi bir tane daha ihtiyaç oldu fakat anakartı pek internette bulamadım, bulduklarımda hiç bilmediğim yerlerden...
  6. Squirtle48

20-22k bütçeli masaüstü pc önerisi

Merhaba arkadaşlar. Max. 22k bütçeli bir kasa toplamak istiyoruz kuzenime. Hazır sistem olur, toplama olur farketmez. Önerebileceğiniz sistemleri yazarsanız çok seviniriz.
  7. Squirtle48

25K bütçeye hazır sistem önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. 25k bandında 3060'lı hazır sistem önerir misiniz? (Sadece kasa) 26-27'leri zorlayabiliriz. Piyasadan uzağım bir arkadaşım için alacağız. Oyun ve render için kullanılacak.
  8. Squirtle48

7000TL bütçe ile toplama bilgisayar tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar. Kuzenim bugün yanıma geldi ve 7000TL bütçe ile bir bilgisayar toplamak istediğini belirtti. Ne yapacağını sorduğumda ise sadece PUGB oynayacağını başka bir oyun oynamadığını ve oynamayacağını söyledi. Kısaca PUGB için toplayacak. Bu bütçenin içerisinde Monitör + Klavye +...
  9. Squirtle48

12000TL bütçeli bilgisayar toplama önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Kuzenime 12000TL bütçeli sadece kasa olarak bir bilgisayar toplayacağız. Ek olarakta 3000TL'ye kadar IPS veya VA 27" monitör istiyor. 2k olacak. Monitörü daha ucuza bulabilirsek, geri kalanını kasaya 9000+ bütçe olarak ekleyebiliriz. Piyasaya hakim olmadığım için sizden...
  10. Squirtle48

Bu satıcılar güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden toplama bilgisayar adı altında konu açmıştım. Şuan hepsini alacağım. Tek tek sipariş vereceğim. Fakat bazı satıcıları tanımıyorum. Daha önce alışveriş yapan bilen varsa güvenilir veya güvenilir değil olarak söylerseniz çok yardımcı olursunuz. Anakart...
  11. Squirtle48

Yüksek bütçeli kasa toplayacağım. Parçalara bakar mısınız?

Alırım bir dal hayırlı olsun. 😂 🥶 Sistem: İşlemci....: Intel Core i9 10850K 3.60GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek Ramler....: G.skill 32gb (2x16gb) Trident Z Neo Rgb 3600mhz Ddr4 CL16 SSD..........: Samsung 970 Evo Plus (3500MB Okuma / 3300MB Yazma) Anakart...: Asus Rog Strix Z490-E Gaming...
  12. Squirtle48

Bilgisayarımı satmak istiyorum, ilan açacağım site önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Elimde hazır bir sistemim var ve bu sistemi satmayı düşünüyorum. Daha güncel daha yeni bir kasa toplayıp monitör alacağım. Sistemimi satmam için sahibinden,letfo ve oyuncu market dışında ilan açabileceğim site önerebilir misiniz? Varmıdır böyle direk 2. el direk bilgisayar...
  13. Squirtle48

Ofis için pc topladım. Bir bakar mısınız?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha öncede ofis için laptop veya all-in-one kasa için yardım istemiştim. İstediğimi bulamadım. Bende incehesap üzerinden bir kasa topladım. Eksik fazla yanlışlıklar olabilir. Bu durum için sizden yardım istiyorum. Bir bakarsanız ve geri dönüş yaparsanız çok memnun...
  14. Squirtle48

Ryzen 9 anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar. Şuan hali hazırda aşağıdaki listedeki gibi bir sistemim var. Anakart: Asus Maximus VIII Hero Alpha Intel Z170 3866MHz(O.C.) DDR4 Soket 1151 ATX Ekran Kartı: Asus Rog Strix Nvidia GeForce GTX 1080 8GB (O.C.) 256Bit GDRR5 Ram: Kingston (8x4) 32gb 2400mhz CL15...
  15. Squirtle48

Bu kasanın fiyatı nedir sizce?

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda listede yazan kasamı satmayı düşünüyorum. Sizce tam ederi nedir? Anakart: Asus Maximus VIII Hero Alpha Intel Z170 3866MHz(O.C.) DDR4 Soket 1151 ATX Ekran Kartı: Asus Rog Strix Nvidia GeForce GTX 1080 8GB (O.C.) 256Bit GDRR5 Ram: Kingston (8x4) 32gb 2400mhz CL15...
  16. Squirtle48

Yeni kasa almayı düşünüyorum yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar. Şuan hali hazırda olan bi oyun kasam var. Fakat daha modern yeni bi kasa toplamak istiyorum üstüne ekleyerek. Bu kasayıda satmayı düşünüyorum. Sizce ortalama ne kadar fiyata satabilirim? İşlemci: İntel i7 6700k 4.0 ghz Anakart: Asus Maximus VIII Hero Alpha Ekran Kartı: Asus...
  17. Squirtle48

16k PC toplama

Arkadaşlar merhaba. Bi süre önce de konu açmıştım ve bugün kesinleşti alt tarafta yazdığım kasayı topluyorum sipariş edeceğim. Görüşlerinizi son bir kez öğrenmek istiyorum. Bu kasa ile güncel oyunları yüksek grafikli rahat bir şekilde oynar mıyım? Apex-Metro Exodus-Dying Light-Blade and Soul vs...
  18. Squirtle48

KASA TOPLUYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Merhaba arkadaşlar. Kardeşime oyun kasası topluyorum. 14.500 bütçem var her şey dahil olacak şekilde. Kendime göre bir kasa topladım. Görselde de görebilirsiniz. Sizce bu topladığım kasayla istediğim oyunu oynayabilir miyiz? Kardeşim Pubg - Lol - Metro Exodus - Dying Light - Gta V - Prey tarzı...
Geri