Arama sonuçları: *

1. J

Pc hocası gg-13 sistem hangi testleri yapmalıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Pc hocası gg13 hazır sistemi çok şükür geldi. Özelleştirme olarak fsp kasa + 2x16 ram 6000 mhz cl30 + 1tb ssd seçtim. https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg27aq3a/ Monitör olarak ise bunu aldım fakat display port...
  2. J

Asus display port sinyal yok hatası. Yardım pls

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Asus tuf gaming VG27AQ3A model monitör aldım ve içerisinden çıkan display port kablosunu dün ilk defa bilgisaya taktım. İlk başta hdmi sinyal yok hatası vardı sonra joystick ile düzelttim. Sonrasında da ise display port sinyal yok hatası ile...
  3. J

Asus Anakart için program önerir misiniz ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hazır sistemde asus prime b650m-r anakart bulunuyor. Daha önce asus laptopta armoury crate vardı fakat onu sildim g-helpler yükledim. Çok daha iyi ve çok az enerji tüketen açık kaynak kodlu bir programdı. armoury crate ile ilgili konulara baktım genel...
  4. J

Hazır sistem geldi , ne yapmam gerekiyor ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hangi ayarları yapmalıyım , hangi windows'u yüklemeliyim ve bios'u windows yükledikten sonra mı ayarlamalıyım ? Hazır sistem windows 11 pro kurulu geldi fakat ben de windows 11 home anahtarı olduğu için aktif edemedim. Sizce windows 11 pro'yu silip...
Top Bottom