Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar bu sene yurda gideceğim için kasamı satıp üzerine de biraz ekleyerek 4060'lı bir laptop almak istiyorum. Ekran kartım hariç tüm parçalar alınalı 2 sene olmadı. Sizce sistemim ne kadar eder? AMD Ryzen 5 5600 // Asus Prime A520M-K // RTX 2060 SUPER// GSKİLL 16GB Ram(3600mhz) // SAMSUNG...
  2. ddarkbrother

9K butce ile bu parcalari onerir misiniz?

Arkadaslar gecenler diskimin bozulmasindan dolayi bilgisayarimi kullanamiyordum. Simdi eski tum parcalari degistirmek istedim. Sizce bu butce ile bu parcalar nasil? Sadece islemci, anakart, ram, ssd ve psu alacagim. Ekran kartim gtx 1650 aero, onu kullanacagim.
  3. ddarkbrother

1650 Aero'ya uygun hazırladığım bu sistem nasıl?

Arkadaşlar bir süre sonra anakart+işlemci+ram+ssd alacağım. Bütçem ekran kartına yetmediği için o konuda pek bir şey yapamayacağım. O nedenle 1650 Aero ıtx ekran kartını minimum 3 sene daha kullanmam lazım. Aşağıda belirttiğim sistemi alırsam sizce nasıl olur? Zamanda tam bir belirginlik...
  4. ddarkbrother

6.5K monitör dahil sistem

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım sistem alacak bütçe 6.5k. Monitörde dahil olacak. Önerileriniz nedir? Bu hafta kesin alması lazım kesin. @Yasin Çelik @$ilentX @Gizemss
  5. ddarkbrother

6.2K monitör dahil sistem önerisi

Arkadaşlar çok yakın bir dostuma sistem alacağız. 6.2K bütçe ile monitör dahil bir sistem almak istiyor. Hangi bileşenleri ve hangi monitörü tercih etsin? @$ilentX @KaanCK
  6. ddarkbrother

Amazon UK üzerinden sistem toplama

Yahu arkadaşlar şimdi size öyle bir sistem topladım ki ülkede ki fiyatını toplarken hesap makinesi ''yuh be yavaş'' dedi o derece. İşlemci: Ryzen 3700x Anakart: Gigabayte B450 Ram: GSKİLL 8X2 16GB Ekran Kartı: Gigabyte RTX 2080 Super SSD: Samsung 860 QVO Sıvı Soğutma: Corsair Hydro Kasa...
  7. ddarkbrother

Yurtdışı bazlı siteden sistem toplanabilir mi?

Arkadaşlar yurtdışından herhangi bir siteden ülke fiyatlarından uyguna bir sistem dizilebilir mi?
  8. ddarkbrother

Bu sistem TR'de minimum kaç TL eder?

Sevdiğim dostum @VitoScaletta sayesinde denk geldiğim sitede yer alan bu sistem ülkemizde ne kadar eder sizce? Ne şartlarda alışveriş yaptığımızı görmemiz suratımıza bir tokat gibi çarpacaktır eminim. Bahsettiğim sistem: https://www.cyberpowerpc.com/system/AMD-Threadripper-Ultimate
  9. ddarkbrother

7K monitör dahil sistem önerisi

Arkdaşlar monitör dahil 7k'ya bir oyun canavarı yapacağız arkadaşıma. Hangi parçaları almamızı önerirsiniz?
  10. ddarkbrother

8-9K arası monitör dahil sistem önerisi

Hepinize merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma bilgisayar toplayacağız da. Vatan bilgisayar üzerinden tüm satın alma işlemlerini yapacağız. 8-9K arası monitör dahil bir sistem toplamak istiyoruz. Fiyat performans olarak hangi donanımları ve ürünleri önerirsiniz.
  11. ddarkbrother

Sistem yükseltmesi için öneri

Arkadaşlar 2 sene içerisinde sistemimi yükselteceğim. Şuanda mevcut ekran kartımı yükselteceğim sistemde de kullanma niyetindeyim. Bütçe olursa tabii onu da yükselteceğim. Kafamdaki parçalar AMD Ryzen 7 3700X Asus EX-A320M-GAMING A320 Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz (x2)...
  12. ddarkbrother

Sistem yükseltmesi sizce nasıl?

Arkadaşlar 2 sene içerisinde sistemimi yükselteceğim. Şuanda mevcut ekran kartımı yükselteceğim sistemde de kullanma niyetindeyim. Bütçe olursa tabii onu da yükselteceğim. Kafamdaki parçalar AMD Ryzen 7 3700X ASUS EX-A320M-GAMING A320 Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz (x2)...
  13. ddarkbrother

Atombilişim Hakkında

Arkadaşlar geçen Kasım ayında hazır bir sistem aldım. Ne güzel şimdi para falan biriktirip sistemi yükseltirim diye düşünüyordum. Bir baktım kasanın arkasında ki sticker'da bu ..... zarar görürse cihaz garanti dışı kalır diyor. Kasayı temizlemek için bile açmak istesem garanti dışı kalacak...
  14. ddarkbrother

Sistem parçası önerisi

Arkadaşlar MSİ GTX 1650 Aero için anakart, işlemci ve psu öneriniz nedir. Bütçeyi 2K farz edin. En iyi hangi donanımlar ile en yüksek performansı alabilirim?
Top Bottom