Arama sonuçları: *

1. byaltekin

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar bu sistemi buldum ve bir iki tık özelleştirmeyle 35k tutuyor. Sizce bu sistem mantıklı mı ? GG9 cw muhabbetinden biraz geri çekildim söylentilere göre asus dual problem olabilir demişler. Gigabyte 7700xt 'de bu sorun yaşanabilir mi ? Asus DUAL mi gigabyte GAMING OC mi ? GİGABYTE...
  2. byaltekin

Çözüldü✓ İtopya Çarşamba İndirimi = 7500f Rx7700 xt 29.999 !!

Arkadaşlar merhaba. İtopya 16:00 - 22:00 İndirimleri var. Fiyat sanki kötünün iyisi gibi. Küçük küçük upgradeler ile iyileştirebilir bence Değerlendirmek isteyenler değerlendirebilir . https://www.itopya.com/itopenv10amdryzen57500fgigabyteradeonrx7700xt12gb16gbddr51tbnvmem2ssda_h27573
  3. byaltekin

Sizce Hangi Sistem ?

Herkese merhabalar. Yine çöp bir cuma yine çöp bir friday etkinliği. Daha fazla beklemeden orta halli bir sistem almak istiyorum. 30K Bütceniz var siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz ya da hangi özelleştirmelerle mantıklı hale getirebiliriz sistemi. Oyunlarla çok uğraşmıyorum ara sıra oyun...
  4. byaltekin

Hazır Sistem Tavsiyesi Yardım

Arkadaşlar merhaba forumda birkaç araştırma yaptım konulara baktım yaklaşık 20 gündür de kasım fırsatlarını takip ediyorum fakat kaçırdıklarım oldu yetişemediklerim oldu kararsız olduklarım oldu. Şuan bilgili arkadaşlardan Birkaç sistem önerisine ihtiyacım var . Başlıkta da belirttiğim gibi 30k...
Top Bottom