Arama sonuçları: *

1. P

Bilgisayar toplamak/almak istiyorum bi kaç sorum var.

Merhabalar uzun zamandır bilgisayar dünyasının içerisindeyim fakat 1 2 senedir gelişmelerden ve teknolojilerden uzak kaldım bir bilgisayar toplamak ya da hazır sistem almak istiyorum bi kaç sorum var. 1- 25-30k bandında ne önerirsiniz? 2- İntel ARC B580 alınır mı yanına ne işlemci önerirsiniz...
  2. P

9000TL'ye toplanabilecek en iyi sistem?

Arkadaşlar 9000TL Bütçelik bir sistem yapmaya çalışıyorum, bütçe cüzi miktarda esneyebilir. Hem AMD Hem İntel seçeneği atabilirseniz güzel olur.
  3. P

R5 3500X + RX 5500 XT Sistemim için Mantıklı Upgrade seçenekleri.

İyi geceler, sistemi şuraya bırakıyorum kendi aklımda da birkaç tane Upgrade seçeneği var. Sizin de Mantıklı fikirlerinizi almak istedim. Bütçe Net değil satılan parça üstüne abartı olmayacak şekilde ekleme yapacağım. Şimdiden teşekkürler. Anakart: GIGABYTE B450M S2H // İşlemci: AMD Ryzen™5...
  4. P

4000TL'ye Toplanabilecek en iyi sistem?

Arkadaşlar birisine sistem toplayacağım Bütçe Cüzi bir miktar esneyebilir. Buyrun
  5. P

Ryzen 3 1200 + GTX 1050 Ti sistemi kaça satabilirim?

Ryzen 3 1200 14nm Asus GTX1050Ti MSİ A320M Gaming Pro GSKILL Ripjaws 8GB 2400Mhz CL15 WD Caviar Blue 1TB 7200RPM XIGMATEK HAWTHORN EN9535 FSP HEXA 500W
  6. P

Sistemi Kurduktan Sonra yapmam Gerekenler

Merhabalar, BIOS Güncelledim, Windows Kurdum, Ram Hızı Ayarladım, Ekran kartı Driveri'nı Kuruyorum, Başka yapmam gereken bir şey var mı?
  7. P

İtopya Hazır Sistemlerde 2 Kutuyu neden aynı anda göndermiyor?

Evet arkadaşlar, ayrı ayrı göndermeleri sadece bana mı saçma geliyor?
  8. P

İtopya Genel Kargoya verme saati kaç?

Arkadaşlar sistemin sevk edilmeyi bekliyor dünden beri, İtopya bugün kargoya verir mi? Verirse Bu hafta gelir mi? (Ankara)
  9. P

DA-SİSTEM 4 Ne Durumda Geliyor

Arkadaşlar bir kaç sorum var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 1. Windows Yüklü Bir Şekilde mi Geliyor? 2. Driver'lar yüklü oluyor mu? 3. BİOS Güncel mi Geliyor?
  10. P

İtopya Siparişiniz Alındı

Arkadaşlar, itopya'nın sipariş hazırlama stratejileri nasıl, 26'sında verip kargo da olanlar var ben 24'ünde verdim hala siparişiniz alındı. (Amacım kötülemek veya yakınmak değil, merak.)
  11. P

!! İtopya Çalışıyor !!

Evet Arkadaşlar, Yılmaz Bey'in storylerin de gördüğümüz üzere çok yoğun bir dönem geçiriyorlar ve normale dönmeye başlıyor.
  12. P

RX5500XT + RYZEN5 3500X Darboğaz Yapar mı?

Arkadaşlar soru başlıkta çok net. İyi Forumlar.
  13. P

DA-SİSTEM4 için Ryzen 5 3500X Özelleştirmesi

Arkdaşlar özelleştirme kısmında r5 3500x gözükmüyor galiba ayrılan stok bitti. Tekrar Gelir mi?
  14. P

Hüzün ve Mutlululuk Bir Arada

Arkadaşlar Abdullah Aga'nın dün çıkardığı sistemi hazır sistem olarak bekliyordum fakat olmadı bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama yorumlarda biraz gezince şöyle bir kaç yorumla karşılaştım sizin bu konu hakkında ki düşünceniz nedir? Yakın zamanda gelir mi?
  15. P

DA Öneri Sistem ve Yeni Çıkaracağı Sistem

Arkadaşlar Cuma günü story'i gördüğüm anda dedim bitti aldım bu sistemi dedim mutluluk geldi ama bugün çıkardığı sistem hazır olmadığı için fiyatına da yansıdı bu, ve videonun yorumunda "hazır sistem bekliyordum" diyen birisine "geliyor" yazmış sizce yeni sistem tahmini ne zamana çıkar ve...
  16. P

DA Yeni sistem sizce hangi tarihte çıkar?

İyi Geceler Arkadaşlar tamamen tahmin alışverişidir. Buyrun.
  17. P

İtopya 6100TL Sistem

Arkadaşlar bir sistem toplamaya çalıştım sizce nasıl (-) (+) söyleyebilir misiniz? İşlemci biraz güçsüz kaldı galiba :(
  18. P

İ3 10100F İÇİN ANAKART VE EKRAN KARTI

Arkadaşlar biraz bakınıyorum da indirimlere İ3 10100F için uygun bir fiyatlı anakart ve ekran kartı önerebilir misiniz?. !!Düzeltildi
  19. P

Gaming.gen.tr CYBER-1660S

https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar sistemin linki bu sistem hakkında ve site hakkında ki düşüncelerinizden bahsedebilirmisiniz?
  20. P

Abdullah abi'ye bütün samimiyetimle bu konunun ulaşmasını diliyorum.

Abdullah Abi Sistem toplayacağım ama sen sistem yapmayalı 2 ay oldu yakında toplayabileceğini düşünüyorum. Bir sabırsızlık oldu toplayayım bitsin diyorum ama o senin toplayacağın veya toplamayacağın PC hep içimde ukte olarak kalacak. Benim gibi bekleyen kişiler olduğunuda düşünüyorum. Abi bu...
Top Bottom