Merhabalar uzun zamandır bilgisayar dünyasının içerisindeyim fakat 1 2 senedir gelişmelerden ve teknolojilerden uzak kaldım bir bilgisayar toplamak ya da hazır sistem almak istiyorum bi kaç sorum var.
1- 25-30k bandında ne önerirsiniz?
2- İntel ARC B580 alınır mı yanına ne işlemci önerirsiniz...
İyi geceler, sistemi şuraya bırakıyorum kendi aklımda da birkaç tane Upgrade seçeneği var. Sizin de Mantıklı fikirlerinizi almak istedim. Bütçe Net değil satılan parça üstüne abartı olmayacak şekilde ekleme yapacağım. Şimdiden teşekkürler.
Anakart: GIGABYTE B450M S2H // İşlemci: AMD Ryzen™5...
Arkadaşlar bir kaç sorum var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
1. Windows Yüklü Bir Şekilde mi Geliyor?
2. Driver'lar yüklü oluyor mu?
3. BİOS Güncel mi Geliyor?
Arkadaşlar, itopya'nın sipariş hazırlama stratejileri nasıl, 26'sında verip kargo da olanlar var ben 24'ünde verdim hala siparişiniz alındı. (Amacım kötülemek veya yakınmak değil, merak.)
Arkadaşlar Abdullah Aga'nın dün çıkardığı sistemi hazır sistem olarak bekliyordum fakat olmadı bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama yorumlarda biraz gezince şöyle bir kaç yorumla karşılaştım sizin bu konu hakkında ki düşünceniz nedir? Yakın zamanda gelir mi?
Arkadaşlar Cuma günü story'i gördüğüm anda dedim bitti aldım bu sistemi dedim mutluluk geldi ama bugün çıkardığı sistem hazır olmadığı için fiyatına da yansıdı bu, ve videonun yorumunda "hazır sistem bekliyordum" diyen birisine "geliyor" yazmış sizce yeni sistem tahmini ne zamana çıkar ve...
https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Arkadaşlar sistemin linki bu sistem hakkında ve site hakkında ki düşüncelerinizden bahsedebilirmisiniz?
Abdullah Abi Sistem toplayacağım ama sen sistem yapmayalı 2 ay oldu yakında toplayabileceğini düşünüyorum. Bir sabırsızlık oldu toplayayım bitsin diyorum ama o senin toplayacağın veya toplamayacağın PC hep içimde ukte olarak kalacak. Benim gibi bekleyen kişiler olduğunuda düşünüyorum. Abi bu...