Arama sonuçları: *

1. subhan_02

Bücce 20k oyun bilgisayari yardim

20 k bucce beyler 20 k ya toplana bilecek en guclu pc yi istiyorum gaming yani en guclu dediyim 20 k ya alina bilicek en iyisi simdiden teşekkürler.
  2. subhan_02

20k bucce pc kasa yardim pls

Selam beyler 20 k buccem var oyun pc si lazim bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsin diye bileceyiniz bir pc simdiden teşekkür.
  3. subhan_02

Oyun bilgisayari yardim bucce 20.000-22.000

Beyler bu fiyata alina bilicek en iyi oyun bilgisayari lazim indirime falan dusen yer gorurseniz yazarsaniz sevinirim simdiden teşekkürler.
  4. subhan_02

20 k ya öneri kasa yardim

Beyler 20 k ya oyun kasasi ariyorum yani yil indirimi falan yani ya soyle kasa gordum bunu alman gerek super indirimde diye bileceyiniz kasa varsa soylermisiniz simdiden thank you.
  5. subhan_02

RTX 4060 Sistem 20K'ya Alınır mı?

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v2-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-_h25854
  6. subhan_02

Bütce 20k oyun bilgisayarı yardım

Merhaba arkadaslar 20 k buccem var oyun bilgisayari lazim hazir kasa yani deseniz surayi bekle falan yeni yil indirimi olar dinlerim şimdiden teşekkürler.
  7. subhan_02

20 k bucce oyun bilgisayari yardim

Merhaba arkadaslar sizce 20 k ya bilgisayar en iyi ne alinir indirmde kasa biliyorsaniz ve ya indirime girer bu firma falan diyosaniz yardimci olsaniz sevinirim
  8. subhan_02

20 k bucce oyun bilgisayari yardim

Beyler biliosunuz 2025 geliyor ne onerirsiniz 20 k ya beklesem nerde indirime girer falan benim yerimde olsaniz ne yapardiniz oyle dusunun şimdiden teşekkürler.
  9. subhan_02

20 k bucce tavsiye yardim oyun bilgisayari

Selam beyler 20 k bucceye yeni yili mi beklesen indirimler falan gelir die ne bilgisayar inerirsiniz yani oneriniz nedir
  10. subhan_02

20k bucce oyun bilgisayari yardim

Bücce 20k toplana bilecek en iyi oyun bilgisayari yani 20k ya toplana bilicek en iyisi (fps icin) simdiden teşekkürler
  11. subhan_02

20k paraya pc toplama yardım

Arkadaslar 20 k ya toplana bilecey yani bu fiyata vere bilecey en yuksek fos veren bilgisayar lazim simdiden teşekkürler
  12. subhan_02

20K Bütçeyle En İyi Oyun Bilgisayarı Nasıl Toplanır?

Selam arkadaşlar 20 k büccem var oyun bilgisayarı lazı oyle bir bilgisayarki 20 k ya bundan daha iyi fps veren bilgisayar olmasin yani toplana bilecey en iyi 20 k ya bilgisayar simdiden tesekkur ederim.
Top Bottom