Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F + RTX 4070 Ti Super Sistem Toplama

Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31...
  2. Y

Çözüldü✓ 50k bütçede full beyaz sistem toplama

Bütçem 50k civarı bu bütçede toplama bir beyaz sistem istiyorum biraz bakındım fakat ram Falan ne seçmem gerektiğini bilmediğim için karar veremedim fiyatının hakkını vermesini istiyorum ekran kartı olarak 4070 ve üstü bir model istiyorum beyaz olması için 4070 e kadar düşürebilirim ama değer mi...
  3. Y

Çözüldü✓ Rtx 4070 Super ve üstü sistem

Bütçe:yaklaşık 50k İşlemci:R5 7500F düşünüyorum. Ekran Kartı:4070 Super düşünüyordum ama bazıları o paraya 4070 Ti Super sistem alırsın dediler oluyorsa ts olsun. Anakart:Biostar B650MP-E Pro bu anakartı düşündüm kimisi alınır kimisi alınmaz diyor kötüyse nedeniniyle beraber açıklar mısınız...
  4. Y

Çözüldü✓ 40-50k civarında toplama veya hazır sistem tavsiyesi

50k ya kadar bütçem var biraz oynayabilirim bu bütçede alınabilecek en mantıklı tercihi yapmak istiyorum ekran kartı tercihim RTX 4070 ve üstü beni uzun yıllar götürsün istiyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom