Arama sonuçları: *

1. U

Bu sisteme 10 üzerinden kaç öneriniz varmı

Bu sistem 10 üzerinden kaç önerileriniz varmı bide monitör seçemedim monitör önerebilir misiniz
  2. U

Bu sistem e klavye mouse kulalık önerisi

Bu sistem e 10 üzerinden kaç verirsiniz klavye mouse ve kulaklık önerisi https://www.gaming.gen.tr/urun/551992/espor-4070tis-amd-ryzen-5-7600-tray-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-v2-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem mi daha iyi yoksa fotoğraf larını...
  3. U

Sistem nasıl güzel dizmişmiyim 10 üzerinden kaç ilk defa kuruyorum

Kendim sistem topladım nasıl olmuş 10 üzerinden kaç isterseniz link bırakabilirim öneriniz varmı kasadan kısıp ekran kartını 4070 ti süper yapmalımıyım yada 7900 xt Nitro da mı kalmalı
  4. U

Sağlam 2 k da oyunları oynamak için bilgisayar önerisi

Hazır veya toplama olabilir farketmez oyunları 2 k çözünürlükte rahat oynayabilecek sistem önerisi maks bütçe 70 bin ( monitör dahil ) 4 k ile işim yok 2 k da rahat oynatsın yeter bide 5-7 yıl kullanacam 70 bin ve civarı olabilir
  5. U

Kendi oluşturduğum sistem nasıl

RX 9070 XT yi beklicem daha çıkmadığı için 4080 süper ile eşdeğer olduğu yazıyo bu sistem birbiri ile uyumlu mudur altaki fotoğraf ta 4080 süper ile eşdeğer olduğu yazdığı için 4080 süper koydum RX 9070 XT yi beklicem önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  6. U

Rx 7800 Xt amd Ryzen 5 7600 Gaming gentr

https://www.gaming.gen.tr/urun/338739/elite-7800xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 2 k oynamak için öneri
  7. U

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

Altaki fotoğraf lar benim özelleştirdigim sistem hakkında özelleştirilmemis hallerinin linklerini bırakacam hangisi günümüz oyunlarında daha uzun ömürlü performans verir hangisi almalıyım özelleştirmemi istediğiniz bi şeyler varsa belirtirmisiniz bu 1. Sistem...
  8. U

Günümüz oyunlarını uzun süre oynatabilecek monitör dahil sistem

amd işlemcili ve özellikle amd nin ekran kartı olacak şekilde 45-65 bin arasında günümüz oyunlarını uzun süre kasma donma yapmadan oynamak için monitör dahil sistem önerisi
Top Bottom