Arama sonuçları: *

1. Hami_Demirtr

60K Bütçeyle F/P 4070 Sistem Önerileri

Ne yaptım ettim. Bütçeyi Maksimum 60K yapabildim(2,3k sapma olursa sorun olmaz). Bütün ekipmanlara içinde (Monitör klavye vb.). Toplu Sistem veya önerebileceğiniz Kaliteli ve F/P bir 4070 sistem toplarsanız çok güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatlar yerinde durmuyor biliyorum. O yüzden...
  2. Hami_Demirtr

Bu sistem 35 Bin TL ye alınır mı ?

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistem alınır mı? Bütçemi Max 35K yapabilirim. 4060Ti 16GB VRAM var. ( Ekran kartı 25000Tl zaten nedense bana uygun gibi geliyor) görüşleriniz neler önerebileceğiz bir sistem olursa belirtirseniz sevinirim...
  3. Hami_Demirtr

Toplu Sistem için Hangi siteyi önerir siniz ?

Her sitenin kendine göre özellikleri ve dezavantajları var. Siz sistemlerinizi nerden aldınız veya nerden alınmasını önerirsiniz ? 40K ya adam gibi PC toplamam için yardım edermisiniz? Ve son sorum gaming.gen.tr de taksit seçenekleri var mı, taksit seçenekli olursa çok iyi olur.
  4. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Toplu sistem mi yoksa Tek tek toplamak mı daha mantıklı ?

Beyler öncelikle selamün Aleyküm. Toplu bilgisayar bakarken her zaman Anakart'ın küçümsendiği yada “F/P” adı altında sistemde oluyor. Aldığım bilgisayar beni en az 7-10 yıl götürecek bir sistem istiyorum bütçem 40-50K. Anakart'ta DDR5 li AM5 soketli 4 Ram slotu ve 2 tane SSD slotu olmasını...
Geri