Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Selamlar. Yarın PC siparişi vereceğim ve onun için öneri istiyorum. Şuan aklımda tek bir sistem var o da bu sistem(Sıvı soğutma ve rgb ram takınca 30k oluyor). Normalde bütçem 40.000 TL fakat ekipman,monitör alacağım için 30.000 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nelerdir? Ayrıca...
  2. BarbaraPalvin

30.000 TL Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
  3. BarbaraPalvin

25K Hazır Sistem Önerisi

Sadece oyun amaçlı, ekipmansız (monitörsüz) kasa alacağım. Tercihim NVDİA ekran kartıdır. 1685648175 Yok mu yardım edebilecek biri?
  4. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Sadece oyun oynama amaçlı, ekipmansız, monitörsüz 25.000 TL'ye sistem arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  5. BarbaraPalvin

3000 TL'ye Nasıl Bir PC Alabilirim

Elimde tam 3000 TL var ve kardeşime üniversiteye gitmeden önce bir sürpriz yapmak istiyorum ve pazartesi babamla,babamın arkadaşına 2. el pc bakmaya gideceğiz şimdi gelelim asıl soruma; 3000 TL'ye sistemde minimum hangi parçalar olmalı bunu merak ettim şimdiden teşekkürler
  6. BarbaraPalvin

Sistem Parçaları Uyumlu mu?

Bu sistem nasıl?Uyumlu mu? (SSD'i adata olmayacak)
  7. BarbaraPalvin

4000-4500 TL Arası Pc Toplama

Önceden bütçem fazlaydı fakat bazı nedenlerden dolayı bütçemi geriye çekmek zorunda kaldım 4000-4500 TL arası CS-GO Valorant Gta 5 gibi oyunları akıcı oynatacak sistem lazım (Monitör ve ekipman almayacağım)
  8. BarbaraPalvin

5700 TL Bilgisayar Önerisi

En fazla 5700 TL'ye Cs-Go Valorant LoL Gta 5 vb. oyunlar oynatacak ve fragmovie yaptıracak bir sistem lazım
  9. BarbaraPalvin

En Fazla 5600 TL PC Önerisi

En fazla 5600 TL bütçem var. Bu paranın içine monitör ve ekipman dahil değil. Oynayacağım oyunlar; 1) CS:GO. 2) PUBG. 3) LOL. 4) GTA 5. 5) Drop düşürebilirsem Valorant. 6) Call of Duty Warzone. Bir de oyunlar için fragmovie yapacağım. (PC'Yİ EN FAZLA 4 YIL KULLANACAĞIM)
Top Bottom