Arama sonuçları: *

1. Z

Acill full setup yardım

selamun aleyküm Arkadaşlar 150k.160k civarı full setup kurucam 20 güne ama çok kararsızım ps5 pro alıp setuptanmı kısim ps5 pro almayıp setupumu yükseltim halı hazırda 4k oled monitörde ekledim PC de sadece CS oynicam hikayeli oyunlarıda PS de sizce mantiklimi yoksa setup yükseltip artık...
  2. Z

Çözüldü✓ 150k setup 1080p 2k-4k

Selamun aleyküm öncelikle 1 aya kalmaz ödemem gelicek inşallah çok kararsızım setup dizmekte en çok oynadığım oyun cs2 ama 2 ve 4k da oyun oynamak istiyorum ps5 pro alacağıma dedimki PC yi yükseltim ve yanına TV koyim nasıl olsa konsolda oynicam sizce mantiksizmi yada tv kaldırıp monitör...
  3. Z

Çözüldü✓ Gta5

Hayırlı bayramlar öncelikle arkadaşlar 100k sistem dizicektim sonra düşündüm dedimki 55k yada 60k sistem dizim 35k ilede ps5 pro alım sizce hangisi daha mantıklı
  4. Z

Çözüldü✓ SİSTEMİ NASIL BULDUNUZ?

Selamun aleyküm arkadaşlar sistemi nasıl buldunuz doğrusuyla yalnışıyla yorumlarmısınız?
  5. Z

Çözüldü✓ IPhone 16 pro camera

Selamun aleyküm öncelikle cs2 de minimum 450 fps alacağım sistem önerir misiniz? bütçe limitsiz ama minimum nakit 450 fps alacağım sistem arıyorum sadece cs2 tek oynicam şimdiden teşekkürler:)
Geri