Arama sonuçları: *

1. Tolgahan Eroğlu

Toplama Sistem Kasası

Merhaba arkadaşlar tek tek parçaları sipariş verdim kısmetse önümüzdeki hafta montajını yapıp kullanmaya başlayacağım fakat kasa konusunda kararsız kaldım hava akısı iyi olarak corsair spec delta düşünüyorum araştırdığımda tek bir sitede satışını buldum pek güvenli gelmedi site yüksek hava...
  2. Tolgahan Eroğlu

Toplama Sistem Uyum sorunu

Merhaba arkadaslar tek tek parçalarını alarak bir sistem toplayacağım parçalar şu şekilde biraz fiyat araştırması yaptım bu parçalarda en uygun bu fiyatları buldum ben bildiğiniz daha ucuz varsa aydınlatabilirsiniz tabi :)...
  3. Tolgahan Eroğlu

Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar pc toplayacağım ekran kartı konusunda kararsız kaldım 2 bin tl bütçeli bir anakart tavsiye edebilirmisiniz max 2500 tl verebilirim işlemçi olarak r53600 anakart olarak Gigabyte B450M S2H 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX düşünüyorum
  4. Tolgahan Eroğlu

BİLGİSAYAR TOPLAMA HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar sizce sistemi tek tek toplamakmı daha mantıklı yoksa hazır sistem satın almakmı ? Her ikisininde avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verebilirmisiniz
  5. Tolgahan Eroğlu

Kendin Topla Hazır Sistem F/P Ürün Önerisi

Merhaba arkadaşlar parçalarını tek tek alarak kendi hazır sistemimi toplamak istiyorum karar kıldığım parçalar şunlar ; ANAKART:https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b450m-s2h-amd-b450-2133mhz-ddr4-soket-am4-matx-anakart-p-HBV00000H3C7W?magaza=Hepsiburada...
  6. Tolgahan Eroğlu

EL CAPİTAN YARDIM

Arkadaşlar sistemi tam olarak 1 ay önce siparişini verdim İnce hesap ile geçen hafta görüştüm montaj tamamlandı kargo için sıra bekleniyor dediler tamam eyvallah dedim bugün aradığımda ise henüz montaja başlanmadı dediler başımdan aşşağı kaynar sular döküldü konuyu destek amaçlı açtım Abdullah...
  7. Tolgahan Eroğlu

27 Gündür Gelmeyen El Capitan Hazır Sistem

21 Nisan günü siparişini vermiş olduğum hazır sistem müşteri hizmetlerini sürekli darlamama rağmen bir türlü montaj aşaması bitip kargoya verilmiyor sürekli aynı yalanları atıyorlar yok o hafta yok bu hafta yok pazartesiyi bekle anlayacağınız oyalanıyoruz bu süreç ile ilgili ne yapmam gerektiği...
Top Bottom