Arama sonuçları: *

1. K1dot

Sizler sayesinde topladığım sistem

arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3 aydır sistem topluyorum ve sonunda parçalar işlemci: 7500f ekran kartı: 9070xt pure anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v brilliant white ssd: kc3000 kasa: h6 flow psu: msi mag a850gl wh işlemci soğutucu: h150i elite capellix xt monitör: samsung g65b...
  2. K1dot

Sizce beyaz sistem kurarak hata mı yaptım

arkadaşlar herkese merhaba beyaz bir sistem topladım ve geriye kalan 2 parça kaldı PSU ve ekran kartı sizce beyaz sistem toplamak mantıklı mı sistem aşağıdaki gibi işlemci: 7500f ekran kartı: 9070 pure anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v brilliant white SSD: Kingston kc 3000 kasa: nzxt h6...
  3. K1dot

Sistemimin son hali nasıl

arkadaşlar herkese merhaba komple beyaz bir sistem topladım sizce sistem nasıl iyi mi işlemci: 7500f (elimde) ekran kartı: pahalı olmaz ise 9070xt pure yada 9070 pure anakart: x870 pro rs ram: klevv cras v brilliant white SSD: Kingston kc3000 kasa: nzxt h6 flow (elimde) PSU: MSI MAG a850gl sıvı...
  4. K1dot

Topladığım R5 7500f + RX 7700 XT sistem iyi mi

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde bir sistem topladım sizlerden isteğim sistemimde herhangi değişecek bir parça var mı yok mu söylemeniz bir de soğutucu değiştirim mi sizce idare eder mi sıvı soğutma almalımıyım şimdiden herkese cevapları için teşekkürler (kasa işlemci ve anakartı sipariş...
  5. K1dot

Sistem toplama önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim konu başlıktaki gibi bir sistem topladım fiyatı 32k arası ve parçaların uygunluğunu öğrenmek istiyorum bir de bu sistem uyumluysa da bir psu önerirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler İşlemci: Ryzen 5 7500f Ekran kartı: MSI RTX 3060 ventus...
Geri