Arama sonuçları: *

1. Mr.Zatt

20.769 TL 4060Tİ Sistem aldım sizce değer mi ?

Merhaba dün akşam Pckolik.com'dan Ghost V3 sistem aldım. Bir kaç konfigürasyon yaparak 20.769 TL'ye geldi. Açıkçası Abdullah abinin sistemi beklesem mi diye çok düşündüm fakat almaya karar verdim, pişman olmadım açıkçası çünkü iki sistemde piyasaya göre çok ucuz. PC özellikleri : İşlemci ...
  2. Mr.Zatt

HERO 5A-RTX4060 ALINIR MI ?

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060/?utm_source=youtube&utm_medium=pchocasitv&utm_campaign=inceleme Sizce almalı mıyım yoksa Abdullah abinin sistemi mi bekleyeyim ?
  3. Mr.Zatt

17K RTX 3060 R5 3600 Full sistem (2. el) Parasını hakediyor mu ?

Yaklaşık 4 ay önce 2. el bir sistem aldım. Sizce Fiyatını hakediyor mu ? (Sadece kendi şehrimdeki ilanlara baktım) Özellikler: Ryzen 5 3600 ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 V2 OC Asus b450mk-II Pny 8x2 3200mhz Pny 512gb m2 ssd (yaklaşık 2 ay önce elektrik kesintisi nedeniyle bozuldu garantiye...
  4. Mr.Zatt

2. EL BİLGİSAYAR ALIRKEN NEYE DİKKAT ETMELİYİM ?

Merhaba 2. el bilgisayar alacağım. Bilgisayarı alacağım kişinin evine gidince bilgisayar üzerinde nelere dikkat etmeliyim. Bilgisayar üzerinde yapacağım işlemler var mı? Bilgisayarın yanında monitör de alacağım. Monitör üzerinde nelere dikkat etmeliyim ?
Top Bottom