Arama sonuçları: *

1. A

Yazın çalışıp Telefon mu PC mi almalıyım

Merhaba arkadaşlar ben yazın çalışacağım ve bu 3 ay boyunca paramı biriktirip telefon mu alayım pc mi Telefon: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro-5g-256gb.html Bilgisayar: 25-30 Bin TL'ye bir şey almayı düşünüyorum Sizce ne yapmam lazım paramı biriktirip bilgisayar mı...
  2. A

20 Bin TL Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar 20 bin TL'lik kasa öneriniz varmıdır dahada düşük fiyat olabilir bi tık yüksekte olabilir oyunları çok iyi oynatsın yeter
  3. A

30 Bin TL'ye kasa+monitör

Başlıktaki gibi 30 bin TL'ye kasa+monitör istiyorum klavye ve mouse da olursa güzel olur olmazsa sıkıntı olmaz oyun oynamak için alacağım
  4. A

30 Bin TL'ye kasa monitör

30 bin TL'm var hangi kasa ve monitörü alayım sadece oyun oynayacağım güzel olsun
  5. A

Oyun için kasa+monitör tavsiyesi

Merhaba 30 bin TL'ye oyun oynamak için kasa+monitör önerileriniz varmıdır klavye ve mouseyi kendim hallederim sadece monitör ve kasa istiyorum 30 Bin TL'ye
  6. A

Monitör Ve Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar 30 bin tl bütçem var monitör ve kasa istiyorum oyun için mouse klavye ayrı alacağım hiç bi bilgim yok oyunlar için güzel bir şey istiyorum monitör büyük olursa güzel olur
Top Bottom