Arama sonuçları: *

1. Gravewormszr

BuildCores Kullanarak 3D PC Toplama (Adım Adım Görsel Rehber)

Selamlar gençler. Biliyorsunuz ki Donanım Arşivi bir teknoloji forumundan daha çok bilgisayar toplama forumu. Bu yüzden her hafta onlarca belki de yüzlerce yardım ve tavsiye konusu açılıyor. Bunun önüne geçmek gibi bir niyetim yok fakat, kullanıcıların ve bilgisayar toplamaktan çok fazla...
  2. Gravewormszr

Yapay Zeka Araçlarıyla Bilgisayar Toplama Testi

Arkadaşlar selamlar. İlk önce şunu belirteyim ki YAPAY ZEKA DESTEĞİ İLE BİLGİSAYAR TOPLAMA GİBİ BİR NİYETİM YOK. Eskiden hem yönetici olduğum forumda hem de moderatör olduğum diğer forumlarda böyle bir konu açmıştım. Şimdi başka bir yapay zeka aracı olan Perplexity'i de ekleyip tekrardan, yeni...
  3. Gravewormszr

Yapay zekaya bilgisayar toplattım

Gençler selamlar. Bildiğiniz gibi bu yapay zeka araçlarıyla artık yapılmayan bir şey yok. Bende sitedeki bilgisayar toplama gurularına özel 30-40-50K'lık sistemler toplattım. Bakalım bizim gurular neler diyecek. GEMİNİ 30K'lık sistem AMD Ryzen 5 7500F (Tray/MPK) Gigabyte A620M-H veya ASUS...
  4. Gravewormszr

Ryzen 7 3700x RTX3060 için öneriler

Arkadaşlar selamlar. Mesaj sayımdan da anlaşılacağı üzere aranıza yeni katıldım. Teknolojiyle aram iyidir fakat sistem toplamayalı çok uzun zaman oldu ve artık yabancılaştım. Şimdi asıl soruma gelecek olursam. Elimde Ryzen 7 3700X işlemci ve RTX 3060 ekran kartı var. Ben bunlara uygun güzel...
Geri