Arama sonuçları: *

1. kryptonxxx

Amd işlemcili 9060xt veya 5060ti sistem tavsiyesi

merhaba bir önceki açtığım konudan bağımsız 40-45k bütçeyle alınması gereken 2. sistem var amd ddr5 işlemci ve 9060xt 16gb-5060ti 16gb ya da 9070 anakart önceliğim olan taksitle alınabilecek sistem arıyoruz . 32gb ram 1tb m2 şart önerileriniz varsa sevinirm taksitle alınacak tek tek toplamak...
  2. kryptonxxx

70bin TL'ye rtx 5070 li bilgisayar tavsiyesi arıyorum

Merhaba 2 gün içinde bilgisayar alacağım taksitli alacağım 50-70bin tl arası bütçem var rtx 5070 ve amd 7800x3d ya da aynı güçte bilgisayar arıyorum önerilerinize açığım
  3. kryptonxxx

27bin TL'ye topladığım bilgisayar uzun ömürlü olur mu?

merhaba fazla parça değişen,deneyen biriydim ama artık hevesim,vaktim kalmadı. elimde olanlarla bir sistem yaptım gta6-yeni çıkan fifalar ve cs2 oynayacağım önümüzdeki 3-4 yıl kurcalamayı düşünmüyorum günde 1 saat anca oturuyorum bilgisayara. değiştirin dediğiniz bir parça var mı 1080p de...
  4. kryptonxxx

Merhaba 27.500 TLLİK Sistem önerisi var mı

Merhaba 1080p monitörüm var onunla uyumlu olucak mümkünse gta 6 da sıkıntı çekmeyeceğim hazır sistem önerisi olan var mı ? bütçem 27.500 tl tek tek sıfır/ikinci el şeklinde de toplayabilirim parça tercihim nasıl olmalı? bilen kişiler vakit ayırıp yardımcı olursa çok sevinirim
  5. kryptonxxx

Merhaba bilgisayar toplayacağım ama ekran kartı idaretenlik olucak

Merhaba hali hazırda ryzen 5 3600 ve 2060 lı sistemim var ama artık fps sıkıntıları yaşamaya başladım biri 13.500 TL'ye almak istiyor onu satıp ddr5 sistem toplayacağım genelde fps oyunları oynuyorum alacağım parçalar 20.500tl tutuyor parçaları birleştiricrk bilgisayarcının işçiliği dahil ...
  6. kryptonxxx

45.000 tl ikinci el sistem sizce mantıklı mı parçalar detaylı açıklamada var

Arkadaşlar merhaba 2. el bir sistem alacağım parçaları tüm detayıyla yazıcam benim bütçem için yüksek bir miktar o yüzden çok dikkat ederek almak istiyorum rtx 3080 gaming x trio kfg yok içi açılmamış furmark 68 derece ryzen 7 7800x3d fg var 3 aylık msi b650m project zero wifi kfg var 3...
Geri