Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

20.000 TL'ye Sistem Önerisi

Dostlar 15 yaşındaki kuzenim için PC toplamak istiyoruz. Bi 5 yıl civarı kullanacak. Nasıl bir sistem önerirsiniz veya önerebileceğiniz hazır sistemler varmı
  2. Sagopa Kajmer

Maks 12k İçin Hazır veya Toplama PC Önerisi

Dostlar kuzenim için pc topluyoruz 12k maksimum bütçemiz var sıfır veya 2. el hazır sistem önerisi olan varmı
  3. Sagopa Kajmer

R5 2600 + R9 390 Sistemde Sorun Çıkar mı?

Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming Ram (Bellek) Asus TUF GAMING B450M-PRO S AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz 6/12 19MB Soket AM4 65W 12nm Wraith Stealth Fanlı BOX İşlemci James Donkey JD480 480GB 3D...
  4. Sagopa Kajmer

6500TL Bütçe ile Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

Dostlar arkadaşıma monitör dahil güzel bir sistem önerir misiniz
  5. Sagopa Kajmer

Bilgisayarımı nerede toplayabilirim

Dostlar bilgisayarımın parçalarını aldım ancak bilgisayarcılara güvenmiyorum başka nerede toplatabilirim
  6. Sagopa Kajmer

3500 TL VE ALTI SİSTEM

Dostlar arkadaşıma sistem toplayacağım 3500 TL'ye güzel sistem önerin
  7. Sagopa Kajmer

BU BİLGİSAYAR KAÇ FPS ALIR

Dostlar selamlar sistemi topladım sadece bi kasa kaldı sizce oyunlarda kaç fps alır Sapphire R9 390 NITRO GAMING İ5-3470 H61H2-MV-DVI CORSAİR 8 GB DDR 3 1600MHZ 480 GB James Donkey SSD 500 GB SEAGATE HD GAMEBOOSTER GB-L06B KASA 750 W PSU
  8. Sagopa Kajmer

İtopya Bilgisayar Toplama

Dostlar yarın itopyadan kasa alacağım ve başka yerden ekran kartım var ve kendi anakartım var sizce orada toplarlarmı yani kasaya ekran kartını anakartı kasaya montaj yaparlarmı
  9. Sagopa Kajmer

Yeni sistem

Selamın aleyküm baylar bayanlar işte hayalindeki sistem Ryzen 5 3600 Rx5700xt Evo Corsair venganece (2x8) Ram Bunların olduğu bu sistem çıkarsa yazın hazır sistem kaça olur
  10. Sagopa Kajmer

İtopya - Sistem özelleştirmesinde olmayan parçayı mağazada ekleyebilir miyiz?

SELAMLAR DOSTLAR NE ZAMANDIR AKLIMA TAKILAN BİRŞEY VAR İTOPYADAKİ HAZIR SİSTEMLERDE PARÇA DEĞİŞTİREBİLİR MİYİZ YANİ EKRAN KARTI KISMINDA SADECE AMD İLE DEĞİŞTİREBİLİYORUZ İNTERNETTE AMA MAĞAZADA GİDİP NVİDİA EKLEYEBİLİR MİYİZ
  11. Sagopa Kajmer

İtopyanın internette satılan sistemler mağazasında var mı

İtopyanın internette satılan sistemler mağazasında var mı
  12. Sagopa Kajmer

İtopya Hazır Sistemler

Selamın Aleyküm dostlar size bir sorum olacak itopyanın internetteki hazır sistemleri mağazasında da varmı
  13. Sagopa Kajmer

9000 TL altı sistem

Selamın Aleyküm baylar bayanlar nvidia ekran kartlı amd ryzen 5 3600 lü 9000 tl altı sistem önerisi olan varmı birde güvenli bir yer olursa
  14. Sagopa Kajmer

Sizce Pahalımı? Toplama PC

RYZEN 5 3600 RTX 2070 S 16 GB RAM 1TB HDD 500 GB SSD 10.000 TL'ye YAKIN SİZCE NASIL
Geri