Arama sonuçları: *

1. 0

R5 7500f masaüstünde 4.5ghz nin üstünde takılıyor

bios dan falan bir ayar varmı masaüstünde bu kadar kullanması normalmi yoksa işlemci 52 derece falan oluyor
  2. 0

R5 7500f boşta 48 50 derecelerde

bu değer iyi mi? boştayken sistem yeni geldi
  3. 0

Fsp nc3 sisteme yamuk takılı olarak geldi yamukmu durması gerekiyor?

fotoğraf ekliyorum fan yerinde değildi oturtulmamıştı ve blok yamuk duruyor
  4. 0

MX6 MI THERMAL GRİZZLY Mİ

hangi termal macunu önerirsiniz aralarında 100tl lik bir fark var bu fark değermi
  5. 0

Tebilon iade sistemi nasıl

tebilondan bir sistem aldım şuan geliyor kargoda mesela eksik bir ürün var veya kırılmış çarpılmış biryere hasar görmüş iade veya değişim nasıl oluyor
  6. 0

MX6 MU MX4 MÜ DAHA İYI

termal macun bakıyorum önceden thermal grizzy kullandım ve ben gayet memnun ett fakat fiyatlar malum fp olatak hangisi daha iyi MX4 dsha iyi diyorlar
  7. 0

AMD DRİVER HAKKINDA BİLGİ

NVİDİA DAN AMD YE GEÇİYORUM VE İNTERNETTE BAKTIM BİR KAÇ YERE ÇOK FAZLA ARAŞTIRMADIM AMD DRİVER FARKLI KURULUYORMUŞ BUNUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN NASIL YAPILIR VEYA VİDEO FALAN VARMIDIR E
  8. 0

TEBİLON ÜRÜNÜN EKSİK VEYA HATALI GELİRSE İADE SÜRECİ NASIL

ALDIĞIM SİSTEMDE EKSİK VEYA KIRIK BİR PARÇA VARSA BU İADE SÜRECI NASIL OLUR NERDEN İADE EDEBİLİRİM VEYA DEĞİŞİM GİBİ BİRŞEY OLUYORMU
  9. 0

Windows 11 pro key nerden bulabilirim ücretsiz

ücretsiz key varsa atarmısınız
  10. 0

FSP NC3 R5 7500F İÇİN YETERLI OLURMU

hava yaklaşık 30 derece gta 5 de rdr de fln veya pubg de soğuturmu
  11. 0

Tebilon hazır sistemi kapıda mı açalım

Tebilondan bir sistem aldım iade haklarını okuduğumda kargo hasarlı veya eksik gelirse suç onların değilmiş galiba tam anlayamadım karışıtıktı yanlışım varsa düzeltin kargoyu getiren arkadaşın önündemi açayım kutuyu önemlimi bilgilendirirseniz sevinirim
  12. 0

9060xt sistem veya 7700xt almak mantıklı olurmu

HOCAM 2 TANE SİSTEM BULDUM HANGİSİ DAHA İYİDİR LİNKLERİ AŞŞAĞIYA KOYUYORUM https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/...
Geri