Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayarım ne kadar eder

Merhaba gigabyte 1660super Toshiba kioxsia 500 gb m2 ssd Ryzen 5 3500 8 gb 3200 mhz ram Gigabyte b 450 s2h Corshair spec delta rgb kasa 550 w +80 plus corshair psu Sistemim bu arkadaşlar ne kadar eder sizce xbox series s almayı düşünüyorum ondan satıyorum
  2. B

Acil yardim lutfen ekranda goruntu yok

Beyler pc almistim da3 itopyadan pc yi bagladim monitore tum fanlar donuyor fakat monitorde no signal yaziyor napmam gerek
  3. B

Toplama pc internete nasil baglanirim

Beyler pc topladim bekledigimden erken geldi kurdum fakat monitor gelmedi yarin gelicek inşallah sorum su deneyemedigim icin soruyorum internete baglanmak icin bitane antenli wireless adaptor aldim anakartin oraya taktim bu yeterli degilmi baglanmam icin ekstra biseye gerek yok
  4. B

Da3 aldim monitor gelmedi daha ne yapabilirim lutfen yardim edim

Arkadaslar merhaba oncelikle da3 aldim yaklasik 3 is gununde elime ulasti beklemiyordum bu kadar hizli olmasi o yuzden monitor almamistim az once geldi kasa fakat tv ye baglayamadim hdmi ile pc yi acinca calisiyor dakat baglayamiyoruk televizyona o sikinti bendemi yoksa kasalar baglanmazmi tv ye...
  5. B

DA3 Aldim ilk geldigi zaman ne yapmaliyim ?

Arkadaslar merhaba Da3 aldim bugun kargoya verildi 2 gun icinde elimde olur buyuk ihtimalle fakat pc geldiginde ilk olarak ne yapmaliyim biraz yardim edermisiniz ?
  6. B

Itopya 2 is gunu icerisinde kargoya verdi

Byelr itopyadan pc aldim montelenmis sekilde aldim birde yaliniz beklemedigim sekilde 2 is gunu icerisinde kargoya verdiler cuma sabaha verdim siparişi birde sizce istanbuldan bursaya ups kac gunde getirir
  7. B

4100 TL Bütçeye Gaming PC?

arkadaşlar bütçem 4100 tl civarı önerebiliceğiniz kasalar varmı
  8. B

arkadaşlar acil 4300-4400 civari pc önerisi

arkadaşlar acil 4300-4400 civari pc önerisi lazım akşam alıcam birde varsa 1300-1400 lira monitör önerebilir misiniz? ?
  9. B

4200 TL lik pc de 1650 super normal mi

4000 TL lik pc de 1650 super normal mi ? 1600720820 4200 yazacaktım asagıyada arkadaslar pardon
  10. B

Arkadaslar 4300-4400 tl toplama pc onerilerinizi bekliyorum

Arkadaslar butce 4400 4300 o civarlarda aksama alicagim pc yi bana onerebilirmisiniz cok kararsiz kaldim monitorü aldim monitorsuz yani
  11. B

5500 TL monitör dahil sistem önerisi

5500 TL monitör dahil sistem önerisi lazım arkadaşlar büyük ihtimalle akşam alıcam birde monitör konusunda karasız kaldım 144hz alıp sistemden kısmak mı 75 hz alıp daha iyi bir sistem almak mı arasında kaldım
  12. B

DA-SISTEM3 Ne zaman stoklara gelir ?

DA-SISTEM3 Ne zaman stoklara gelir ? sizce beklemelimiyim yoksa baska bir sistem mi alayım ?
  13. B

5600TL Pc Toplama önerisi

Arkadaşlar toplam 5600 tl bütçem var monitör dahil bilgisayar alıcam 4 gün içinde aslında su bilgisayarı alıcaktım fakat itopyada dün 4600tl olan bilgisayar bu gun 5000 tl olmus ondan vazgectim başka önerilerileriniz varsa bekliyorum o baktıgım pc de buydu...
  14. B

5500TL Monitör Dahil Hazır Sistem önerebilir misiniz? ?

Arkadaşlar selam toplam bütçe maksimum monitörle 5500 geçemem malesef sistem önerebilir misiniz?. 1598624366 önerebilecek varmı? lütfen
  15. B

5300 TL Toplama Pc Önerisi

Arkadaşlar selam toplam 5300 Tl civarı param var monitör dahil sistem önerir misiniz? rica etsem.
  16. B

4000TL Monitör Dahil sistem önerisi

merhaba arkadaşlar 4000TL Monitör Dahil sistem önerisi yaparmısınız ? Teşekkürler.
  17. B

Sistem önerisi (10.000 TL)

Merhaba beyler toplam 10.000 TL bütçem var monitör dahil sistem önerebilir misiniz? ve sizce hangi siteden almalıyım İncehesap düşünuyorum ama hatamı olur sızce ?
  18. B

10.000 TL Toplama PC önerisi

Beyler selamun aleykum toplam 10.000 tl bütçem var maksimum monitör dahil önerilerinizi bekliyorum 3 4 gün içinde inşallah alıcam
  19. B

8000 TL - Performansı yüksek sistem toplayabilir misiniz? (Monitörüm VAR)

arkadaslar 8000tl bütçem var monitörümde var sadece kasa lazım önerebilir misiniz? rica etsem
  20. B

7500TL civari 144Hz Monitörlü PC tavsiyesi

7500TL civari 144Hz Monitörlü PC tavsiye edebilcek varmı
Top Bottom