Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Rampage Klavye ve Fare Önerisine İhtiyacım Var

Selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Rampage Rapido Plus Klavye Alıcam. White switch olduğundan sessiz o açıdan tercih ettim blue istemiyorum...
  2. Ertug Karakas

MSI After Burner Ayarları Yapmama Ragmen Oyunlarda Görünmüyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, MSI AfterBurner programını kullanamıyorum ayarları yapıyorum (sanırım yanlış yapıyorum) tikleri de işaretliyorum ama oyun içinde değerlerimi göremiyorum
  3. Ertug Karakas

Sisteme Virüs Bulaşırsa En Fazla Ne Olabilir (Format Çözüm Müdür)

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, olası bir virüs girmesi halinde format çözüm müdür. Kalıcı bir hasar bırakır mı virüs.
  4. Ertug Karakas

4-5bin TL Bütçe Monitörlü Kasa Tavsiyesi Verir Misiniz

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Kuzenime bilgisayar bakıyoruz bütçeleri kısıtlı 4-5 bin bandında (olabildiğince fiyat performans olmasına özen gösterelim) monitörlü aksesuarlı sistem toplayabilir miyiz (Aksesuardan kasıt sadece klavye)
  5. Ertug Karakas

Arkadaşıma Sistem Bakıyoruz Kararsız Kaldık Hangisini Seçmeliyiz

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Arkadaşıma sistem bakıyoruz bugün almayı düşünüyor, ama kararsız kaldı hangisini alsam veya hangi parçaları değiştirmeliyim diye. Bütçesi 5000-5500 sistemler bunlar. 1- https://www.incehesap.com/frequency-1616-frekanstv-gaming-pc-fiyati-45167/ 2-...
  6. Ertug Karakas

Dağınık Kabloları Nasıl Toplamalıyım ?

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Masaüstü sistemimde fazla kablo görüntüsü gözü çok yoruyor ve kötü görünüyor, bu durumun önüne nasıl geçerim ? Siz nasıl önlemler alıyorsunuz ? Kablolarını aparatlar yardımıyla toplayan arkadaşlar fotoğraf atarsa sevinirim, nasıl göründüğünü anlamak için.
  7. Ertug Karakas

Sistemin Bakımı ve Temizliği Nasıl Yapılmalı ?

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Sorum gayet açık yeni sistem aldım kasaların ekranın bakımı nasıl yapılmalı ? Ne sıklıkla olmalı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu konunun bir çoğu arkadaşın işine yarayacağını düşünüyorum.
  8. Ertug Karakas

Sistem FPS Azaldı

Arkadaşlar selamlar oyunlarda aldığım fps azaldı birden neden olabilir, lolde 200 fps alıyordum şu an 90 alıyorum ? 1592417824 Sistem yeni her şeyi güncel
  9. Ertug Karakas

Bu Sistem Beni Ne Kadar Götürür ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar herkese, sistemim imzamda yazıyor bakabilirsiniz. Bu sistemle ne kadar süre son çıkan oyunları yüksek ayarda oynarım ve ileride nerelere takviye yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 1592300052 HDD Eksik şu anlık onu da bu ay alacağım 1TB düşünüyorum.
  10. Ertug Karakas

Windows 10 PRO için Anahtar Nereden Satın Almalıyım ?

Arkadaşlar selamlar Windows10 PRO için anahtar almam lazım etkinleştirmek için. Nereleri önerirsiniz yardımcı olur musunuz ? 1592150167 Güvenilir olursa sevinirim uygun fiyatlı. Ve etkinleştirdikten sonra format atmak zorunda mıyım ?
  11. Ertug Karakas

Yeni PC Driverlar Güncel Mi Nasıl Kontrol Edebilirim ?

Arkadaşlar selamlar yeni sistem aldım ve dün bir sorunundan dolayı İtopyaya götürdüm. Teknik Servis biz güncelledik ama güncellemediklerimiz de olabilir dedi. Öncelikle hangileri güncel hangileri değil nasıl kontrol edebilirim ? İkinci olarak da RAM ayarı defaultta kullan dedi, ama bildiğiniz...
  12. Ertug Karakas

Arızalı Ürünü İtopya Mağazaya Götürsem İlgilenirler Mi

Arkadaşlar selam yeni sistem aldım daha 2 günlük ama anakartta sorun var gibi duruyor riske atmak istemiyorum. Mağazaya götürsem yardımcı olurlar mı ? Durumu halledip aynı gün içinde verirler mi acaba ?
  13. Ertug Karakas

İtopya Mağazası Açık Mı

Arkadaşlar selamlar İtopya mağazası açık mı, yeni ürünümde bir sorun yaşıyorum. Götürmem gerekiyor.
  14. Ertug Karakas

Yeni Sistemim Donuyor

Arkadaşlar selamlr sistemini yeni aldım bugün kurdum ve açıldıktan 5 dk sonra falan donuyor ekran kapatmak zorunda kalıyorum ne yapmam lazım ?
  15. Ertug Karakas

Yeni sistem siyah ekran açılmıyor

Arkadaşlar selamalr sistwm aldım ekran kartını da taktım powera basıyorum monitöre görüntü gitmiyor sebebi nedir siyah ekran var.
  16. Ertug Karakas

Yeni Sistemim Geldi

İtopyadan geçen hafta verdiğim sistemim bugün elime ulaştı. Buradan bir çok bilgi öğrendim yorum aldım, sizlere de destekleriniz için teşekkür ederim. Sistem Özellikleri : 1 X Sistem Montaj Hizmeti 1 X GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı...
  17. Ertug Karakas

İtopya mağazadan ürün alma

Arkadaşlar şu soruya bir türlü cevap bulamadım size sorayım dedim, internetten aldığım ürünü mağazadan faturayı gösterip alabiliyor muyum ? Böyle bir şey mümkün mü ? İstanbul içinde oturuyorum.
  18. Ertug Karakas

İtopyadan kargosu gelen var mı?

- Arkadaşlar selamlar İtopyadan pandemi zamanı verdiğiniz siparişler ne zaman geldi ? - Veya son 20 gün içerisinde sipariş veren arkadaşlar ürünlerini teslim alabildi mi ? - Son olarak da internetten siparişle aldığım ürünü kargoyu beklememek için mağazaya gidip faturayı gösterip alabilir miyim ?
  19. Ertug Karakas

İtopya mağazası açık mı

Arkadaşlar selamlar mağaza açık mı bilen var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
  20. Ertug Karakas

Yeni PC Topladım Eksik Parçalar Neler ?

Arkadaşlar selamlar hayatımda ilk defa sistem topladım, bazı şeyleri bilmiyorum sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Monitör kasa vb aldım ama kablolarını da almam lazım mı yoksa yannda mı geliyor ? kasanın power kablosu vb gibi veya monitöre bağlanan kablo.
Top Bottom