Arama sonuçları: *

1. DarkLightGG

Bilgisayar ssd olmasına rağmen 40 saniyede açılıyor.

Bilgisayarı açarken anakart ekranı geliyor daha sonra ortasında noktalar dönüp açılıyor ama 40 saniye civarının buluyor bu normal mi? Yapmam gereken bir ayar mı var?
  2. DarkLightGG

İşlemci Sıcaklığı Normal Mi?

Merhabalar önceikle sistemim imza kısmında yazıyor. Pes 2020 oyununda cpu 80 C stabil Bir kere 88 gördü Gpu 77 C stabil sizce normal mi? Birde oyunun oynarken bazen fan sesi azalıyor sonra bir anda artıyor bunun nedeni nedir? Program: Aıda 64
  3. DarkLightGG

Gamegaraj Aquaris 5AN Sipaşim(Geldi)

Uzun araştırmalar sonucunda hem kargo ,teknik destek ve fiyatların diğer sitelere göre biraz daha uygun olması nedeniyle gamegaraj dan siparişimi verdim. Sistem: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB AM4 × 1 Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX × 1 Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB...
  4. DarkLightGG

Yeni sistem ilk ne yapmalıyım?

Gamegarajdan yeni bir sistem alicam ilk geldiginde ne yapmalıyım bilgilendirirmisiniz
  5. DarkLightGG

Gamegaraj 5AN sistem(özelleştirdim)

Gamegaraj dan 5 AN sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum parçalarda herhangi bir sorun var mı? size sormak istedim birde psu hakkında bilgisi olan varmı sistemi alan varsa fps ve sıcaklık değerlerini atabilir mi?
  6. DarkLightGG

Gamegaraj sistem önerisi

Öncelikle merhaba gamegarajdan bir sistem yaptım fiyatları güzel gibi geldi piyasaya göre sizce sistem nasil?? Hangisini almalıyım veya öneriniz varmı? Birde gamegaraj güvenlidir herhangi bir sıkıntı cikarmi?
  7. DarkLightGG

Teknoking 2 Veya Önerebileceğiniz Sistem

Merhabalar teknoking 2 almayı planlıyorum ama cuma günü incehesap gaming gecesinde daha çeşitli indirim olurmu birde vatanda 1 haziranda açılıyor indirim yapılır mı? sizce açılışa özel falan. İtopya nın kargolarında sıkıntı duydum doğrumudur .Sistem Önerilerinizi Bekliyorum Max 6000TL (200-300...
Geri