Arama sonuçları: *

1. memotellica

Aquarius 5AN-X ısı değerleri

5 gün önce sipariş ettiğim Aquarius 5AN-X elime ulaştı Ryzen5 3600x kullanıyorum,anakartım Asus B450M Dragon ısı değerlerini merak edip afterburner indirdim,hiçbir şey yapmadığım halde boşta bu sıcaklıkta,yine hiçbir şey yapmadığım halde sıcaklıkta çok dalgalanmalar oluyor acaba biostan...
  2. memotellica

7000-7500TL arası sistem önerisi? (Sadece Kasa)

Bu fiyat aralığında neler önerirsiniz arkadaşlar? Depolama çok önemli değil hatta onu sisteme dahil etmeden dahi yollayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  3. memotellica

7500tlye kadar sadece kasa önerisi

Arkadaşlar itopyadaki powerboost kasasının psusunun kötü olduğunu adata ssdnin kronik sorunlu olduğunu foruma üye olunca anladım MSI VENTUS 2060Superli siparişimi iptal ettim 4 farklı kasadan aklıma bu yattı belirttiğim bütçeye sizce daha iyisi var mıdır depolama çok önemli değil işletim...
  4. memotellica

Frekans TV vs Aquarius 5an-x (ikisi de özelleştirilmiş)

Arkadaşlar bu iki sistemden hangisini almayalım ekran kartına odaklanın sadece AMD tarafında driver sorunu çeşitli hatalar çözüldü mü 2060s yerine daha performanslı rx5700xt alınarak riske girilir mi yoksa stabil 2060superli sistem mi alınmalı
  5. memotellica

Frekans TV özelleştirilmiş vs Aquarius 5an-x özelleştirilmiş

Arkadaşlar bu iki sistemden hangisini almayalım ekran kartına odaklanın sadece amd tarafında driver sorunu çeşitli hatalar çözüldü mü 2060s yerine daha performanslı rx5700xt alınarak riske girilir mi yoksa stabil 2060superli sistem mi alınmalı
  6. memotellica

Bu 3 sistemden hangisini tercih etmeliyim ?

fiyatları aşağı yukarı aynı arkadaşlar depolama bölümü çok önem arz etmiyor kronik sıkıntılı olmayan bir şey alsam yeter ekran kartı ve kasaya göre hangisini almalıyım ? GEIL Forzayı HyperX 3200Mhz ram ile değişik düşünün.
  7. memotellica

Hangi 2060SUPER alınmalı sizce?

sistemin diğer parçaları birebir aynı arkadaşlar sadece ekran kartı konusunda kafam karışık Palit RTX2060 Super 8GB 256Bit GDDR6 Inno3D RTX2060 Super Twin x2 OC RGB 8GB 256Bit GDDR6 Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB 256Bit GIGABYTE GeForce RTX...
  8. memotellica

Neler değişebilir ya da başka bir sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar forumu okuduktan sonra powerboost psunun kötü olduğunu adata ssdnin sorunlu olduğunu gördüm itopyadaki msi ventus superli kasanın siparişini iptal ettim bu kasayı tavsiye eder misiniz rami 3200mhz yapıp almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler 7500tlye kadar
  9. memotellica

HERMES-M3560XS özelleştirme

merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, fotoğrafını attığım sistemi sabırsızlıkla beraber sadece 3600a upgrade ederek aldım,sonra forumda dolaşırken powerboost psularının kalitesiz olduğunu ve 3200mhz ramde ryzen3600'un daha iyi çalışacağını söylediler bende siparişi iptal edip bu şekle...
Top Bottom