Arama sonuçları: *

1. E

Isınma sorunu

Arkadaşlar vatanın hazır sistemlerinden olan https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-SSD-crucial-16gb.html bu pc yi aldım işlemci stok fanı yetersiz işlemci çok ısınıyor gibi yorumlar gördüm youtubede falan izledim doğrumudur doğruysa nasıl...
  2. E

Sistemi almadan SSD almak mantıklımı

Toplayacağım sisteme dair henüz bir parça almadım gaming gecesindeki m2 ssd alacağım parçalardan, sizce daha işlemci, anakart, ekran kartını almadan m2 ssd almak mantıklımı
  3. E

Rtx 2070 super vs 5700xt

Hangisi daha iyi kart bazı oyunlarda 2070 daha iyi görünüyo bazı oyunlardada 5700xt
  4. E

Sistemi alıyorum son öneri

Arkadaşlar bir kaç güne aquarius 5AN-X i alacağım ----- 500gb ssd yerine 1tb harddisk aldım ----- artan parayla işlemciyi 3600x yaptım ----- ramleri D41 den D80 e çıkardım 71 tl farkla Son bir öneriniz varsa yazarmısın
  5. E

Aquarius 5AN-X alan varmı

Aquarius 5AN-X alan varmı alan varsa memnunmu değilmi yazabilirmi ben işlemciyi 3600 yapıp sata yerine m2 alacağım
  6. E

Aquarius 5AN-X e monitör

Aquarius 5AN-X e freesync mi yoksa g sync monitör almayalıyım ona göre monitör önerir misiniz? bütçe 1500 TL
  7. E

Ne alacağıma karar veremiyorum Kafam Karışık

Aquarius 5AN-X alacaktım DA-SİSTEM2 çıktı kararsız kaldım Rtx 2060 olduğu için Aquarius almaya karar verdim biraz sistem araştırayım dedim daha düşük fiyata Aquarius 5AN-X ten daha iyi ve aynı özelliklerde pc ler buldum kafam karışık İlk kez pc alacağım o yüzden boşa para harcamamak ve kaliteli...
  8. E

Rx 5600 xt vs 2060 Super

Hangi ekran kartı daha iyi bazı oyunlarda Rx 5600 xt daha yüksek fps alırken bazı oyunlardada 2060 Super daha yüksek fps alıyor sebebi nedir
  9. E

Aquarius 5AN-X mi DA-SISTEM 2 mi

İyi Günler Aquarius 5AN-X alacaktım ama DA-SISTEM 2 çıktı ikisinin arasında kaldım hangisini almalıyım öneriniz nedir
  10. E

İki Sistem Arasında Kaldım

Arkadaşlar bu iki sistem arasında kaldım öneriniz
  11. E

İnno3d Biostar Gibi Markalar güvenilir mi?

Arkadaşlar Aquarius 5AN-X alacağım ama İnno3d Biostar XPG gibi ismini daha önce duymadığım markalar var bu markalar kaliteli sağlam güvenilir markalarmı
  12. E

Monitör Önerisi

Aquarius 5AN-X alacağım mönitör tavsiye edermisiniz 1500tl bütçe var
  13. E

Ekipman Önerisi

Arkadaşlar Aquarius 5AN-X almayı düşünüyorum uygun ve kaliteli ekipman önerir misiniz? (Monitör Kulaklık Mouse Klavye)
  14. E

Toplama PC Önerisi

Selam Arkadaşlar bu aralar yeni bir pc toplayacağım aklımda bir sistem topladım önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar... - - - Aklımdaki PC- - - [İşlemci] = Ryzen 5 3600x 3.8/4.2 Ghz AM4 [Anakart] = MSI B450M Pro - M2 Max B450 AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (OC) USB3.2 [RAM] = Corsair 16 gb...
  15. E

8500TL Toplama Pc Önerisi

Arkadaşlar elimde 8500 tl bütçe var iyi bir oyun pc önerisi yaparmısınız
Top Bottom