Arama sonuçları: *

1. M

Sonunda karar kıldım ve siparişi verdim. Düşünceleriniz?

Anakart : gigabyte a320m 3200mh. İşlemci : ryzen 3 3300x Ekran kartı : msi gtx 1650 gaming. Ram gskill : cl 16 8gb 3200mhz Ssd : crutical 240gb Arkadaşlar overclock yapmıcağım için bu işlemciyi seçerek maliyeti düşürdüm. Düşüncelerinizi merak ediyorum..
  2. M

Sistemde neleri değiştirmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum

Sistem nasıl arkadaşlar? İçime sindi, sistemi baya beğendim. Yorumlarınızı merak ediyorum
  3. M

GameGaraj da karar kıldım fakat ufak bir fikir lazım.

Herkese ilgisinden desteğinden dolayı teşekkür ederim. GameGaraj 5AD sisteminde ufak değişikler yaparak almayı tercih ettim. Bütçeme uygun şekilde de diyebiliriz. Görselde ki şekilde sistem verimli olur değil mi?
  4. M

GameGaraj dışında sistem önerisi var mı ?

Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.
  5. M

Mavi Ekran Sebepleri?

Mavi ekran hatasını Hard Disk sağlığının bitik olmasından dolayı alıyor olabilir miyim ? 1591057787 Bu arada performans %100 Sağlık %9
  6. M

Seçtiğim Bu Bilgisayar İle Knight Yayın Yapılır mı iyi mi ?

Merhaba arkadaşlar, bu gün sizlerden çok fikir istedim ama sanırım en iyi oturan sistem bu oldu. Bir bakarsanız sevinirim. Yayın da yapacağım knightta. Sanırım bahsettiğiniz Ryzen 5 1600 AF bu işlemci oluyor. Biri incelerseniz minnettar kalırımm. Bütçe normalde 3600TL idi 4000 i buluyor böyle.
  7. M

Ryzen 5 1600af ile sistem yardımı

Ryzen 5 1600AF işlemciyi baza alarak 3500-4000₺ arası knight online yayını açabiliceğim tabi arkada google chrome felanda kullanırken sıkıntı yaşamayacağım bir sistem kurulabilir mi?
  8. M

3500 TL ye Yayın İçin Pc Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Knight Online da yayın yapmaktayım bilgisayarım arızalandı (win10 mavi ekran almaya başladım) ve yenisini toplamam gerekiyor. Sanırım max bütçe bu olucak. Knight Online oynadığım için bütçe yeterli olur diye düşünüyorum yayın yapabilmek için. Yardımcı olursanız sevinirim...
Top Bottom