Arama sonuçları: *

1. G

7000 lira monitör dahil PC

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd24fg1ms144-23-8-1ms-144hz-full-hd-freesync-gaming-monitor-fiyati-46272/ Monitör olarak bunu düşünüyorum. Sistem hakkında önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim @rdeMStakeN :)
  2. G

6K ₺ RTX Sistem Toplanabilir Mi?

Soru yukarıda 2060 la falan 6k₺ ye sistem toplanabiliyor mu? Monitör dahil değil elbette.
  3. G

18.5K ₺ Monitör Dahil Sistem Toplama

Monitör dahil olacak ve AMD işlemci öncelikli ki zaten B550 ile AMD olur attığınız sistemlerde diye tahmin ediyorum. Şimdiden öneriler için teşekkürler, Önceden topladığım ama pek hoşuma gitmeyen sistem : 3700X B550 Gaming Plus 3070 iChill X4 Vengeance RGB Pro (2x8) 16GB 3200MHz CL16...
  4. G

8K ₺ Bütçeden 5700XT Sistem Toplanabilir Mi?

Tek tek de olur hazır da olur yeterki olsun :) Toplanabilir mi acaba? ama hani ssd 240gb ram 8 gibi zorlamalar olacaksa boşverelim :)
  5. G

7.5K Monitör Dahil PC Önerisi ?

sorumuz başlıkta, arkadaşıma lazım, hazır sistem daha iyi olur. 1605032133 yokmu cevap ???????????????????????????????????????
  6. G

2600 TL bütçe Kasa, PSU, Anakart Önerileri.

Acil lazım diğeri bileşenler 5600x, RTX3070, 860 evo sata, A2000 500GB m.2 Kasa,PSU, Anakart lazım 2600tl bütçede @crazyreign
  7. G

17k Sistem Önerisi 3070 li Sıvı Soğutmalı Olur mu?

Arkadaşıma lazım 17k bütçe var Almanya'dan getirtecek ama normal TR denmiş giib malzeme yazavağım ona. 240mm sıvı soğutmalı 5600x li 3070 li toplanır mı? Yarına dönüş yapmam gerek cevap verirseniz sevinirim.
  8. G

İkinci Elden Minimum Ne Kadara İyi Bir PC Toplanır?

Soru zaten başlıkta yazıyor ama burada biraz daha detaylandırayım. İkinci elden bir sistem toplamayı düşünüyorum ve almışken de günümüz oyunlarını minimum grafikte falan oynatması iyi olur. En az ne kadar fiyata böyle bir sistem toplanabilir? @ByEfe04
  9. G

8K Toplama PC Önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma 8K max. pc lazım. montajlı ve tek siteden olması gerekiyormuş. biraz acil. lütfen yardım edebilir misiniz? yardım edenlere canı gönülden teşekkür ederim
  10. G

Yarın Sistem Sipariş Ediyorumm

Arkadaşlar yarın sisteminin siparişini gerçekleştireceğiz. Öneride Bulunan, Yardımcı Olan gerkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu benim için size saçma gelebilir ama bir Zafer. O nalet imzama karşı alınmış bi zafer. Bu saatten sonra sorunsuz gelmesi için oturup dua edecez. Sorunsuz bir...
  11. G

Teknobiyotik Kargom Ne Zaman Gelir

Arkadaşlar özellikle vurguluyorum lütfen "Teknobiyotik Üzerinden Sistem Alanlar Yazarsa Sevinirim" Almamış olanlar da ciddi ise yazacağı şey her xaman fikirleriniz çok önemlidir. Şimdi ben Perşembe Günü nasipse sistemimi alacağım Allah'ın izniyle :) 3 iş günü içerisinde diyor teknobiyotik...
  12. G

4.6k pc öneri ya da psu tercih

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/intel-i3-9100f-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html şu an bunu özelleştirdim ama 9.nesil intele de hiç sıcak değilim başka sistem önerisi çok ikrama geçer onun dışında da...
  13. G

6.5k Setup Önerisi Lütfen

arkadaşlar dün kendim için 11000tl setup istemiştim sağolsun @DonanımFikir yardımcı olmuştu. bugün de kardeşim için bi setup lazım. öneride bulunabilir misiniz lütfen
  14. G

10000 TL bütçe sistem yardımcı olur musunuz

arkadaşlar 3000 serisi piyasaya sürülünce 10000 tl bandında bir bütçe ile sistem toplayacağım ama yapmak istediğim şey şöyle r5 3600 ile rtx 3070 kullanıp en ucuz şekilde getirmeye çalışacağım sistemi ve klavye ve mouse u da dahil edeceğim bu bütçeye monitörü de yazın çalışır elime para geçince...
  15. G

Game Garaj Sistem Özelleştirmem Nasıl

Bu sistemi özelleştirdim ve bu şekilde oldu yaz aylarının başında bu sistemin b450m-k lı halini 8200 tl civarına getirebiliyordum. fakat 3000 serisini beklemekteyim. 3060 ekran kartının fiyatında da 2070s i baz alıyorum ve arada bir fiyat durumunu kontrol ediyorum. sanırsam 3 gün önce tam 9000...
  16. G

Sizce Bu PC Nasıl?

https://www.hepsiburada.com/gamingtech-noldor-x-amd-ryzen-5-3600-16gb-1tb-480gb-ssd-gtx1660-super-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000VQQQK instagramda yaklaşık 9987528539720155391527400 kez reklamını gördüm ama görmezden geldim şimdi dikkatimi çekti sizce nasıl
  17. G

Max. 11000 TL Setup

hazır sistemli olursa çok mükemmel olur klavye mekanik olsun yeter öule ışıl ışıl rgb gerek yok bir de red switch mümkünse
  18. G

Çözüldü✓ Sistem Nasıl

Hocam demin 10200₺ sistem diye konu açan bir arkadaşa yaptım sistemi bizim tanıdıklardan biri de bu bütçede pc almak istiyordu ona da atacağım da sizce nasıl olmuş alınabilir bir sistemse atayım sistem linki https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/CS9T8L1R
  19. G

Game Garaj Sistem Özelleştirme

özelleştirmem fiyatına değer mi
  20. G

Sistem Fiyata Göre Nasıl?

Aquarius 5AN-X i özelleştirdim ekran kartı nasıldır Ve genel sistem fiyata değer mi
Top Bottom